ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Μητσοτάκης: «Είμαστε έτοιμοι για τη διακυβέρνηση της χώρας»

Έκανε ξανά λόγο για εκλογές από το βήμα της Ευρωαραβικής Συνόδου

Kathimerini.gr

Το αίτημα των εκλογών επανέλαβε από το βήμα της Ευρωαραβικής Συνόδου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας πως «η Ελλάδα χρειάζεται μία νέα, αποφασισμένη και αποτελεσματική κυβέρνηση, που θα εφαρμόσει μεταρρυθμίσεις σε όλα τα μέτωπα».

Ο κ. Μητσοτάκης εστίασε στο γεγονός ότι η χώρα χρειάζεται ένα φιλικό περιβάλλον προς τις επιχειρήσεις και τις επενδύσεις, ενώ επανέλαβε το ότι είναι αναγκαία μία συμφωνία αλήθειας μεταξύ της κοινωνίας και του πολιτικού συστήματος, ώστε να επιστρέψει η κανονικότητα στη χώρα.

Όσον αφορά τα πεπραγμένα της κυβέρνησης έκανε λόγο για «αδικαιολόγητες καθυστερήσεις» και για «λάθος μείγμα πολιτικής» λέγοντας ξανά ότι το τρίτο μνημόνιο ήταν αχρείαστο και το έφερε η κυβέρνηση που βύθισε την χώρα «αναίτια σε έναν νέο κύκλο ύφεσης, η ανάκαμψη του 2014 διεκόπη βίαια».

Ο πρόεδρος τη αξιωματικής αντιπολίτευσης επισήμανε ακόμα την πεποίθηση του πως η κυβέρνηση δεν έχει πολύ μέλλον και εκτίμησε ότι πλησιάζει η στιγμή που θα αναλάβει τη διακυβέρνηση η Ν.Δ για την οποία «είμαστε έτοιμοι» κάνοντας «την Ελλάδα να δουλεύει ξανά».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση