ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ιωάννινα: Νεκρός 35 χρονος

Έχασε τη ζωή του όταν πήγε να βοηθήσει την σύζυγό του, η οποία είχε τροχαίο

ΠΗΓΗ: skai.gr

Ο 35χρονος έσπευσε στο σημείο του ατυχήματος και καθώς αναζητούσε τρόπο να επαναφέρει το αυτοκίνητο της συζύγου του, παρασύρθηκε από διερχόμενο φορτηγό

Μια απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στα Ιωάννινα. Ένας 35χρονος, ο οποίος, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, έσπευσε να βοηθήσει τη σύζυγό του, που είχε τροχαίο ατύχημα, έχασε ζωή του.

Στο 10ο χιλιόμετρο της παλιάς Εθνικής Οδού Ιωαννίνων- Ηγουμενίτσας, περίπου τα μεσάνυχτα, το αυτοκίνητο που οδηγούσε μια γυναίκα έφυγε από την πορεία του και εξετράπη, όμως η οδηγός κατάφερε να βγει από το όχημα και να τηλεφωνήσει στον σύζυγό της.

Ο 35χρονος έσπευσε στο σημείο του ατυχήματος και καθώς αναζητούσε τρόπο να επαναφέρει το αυτοκίνητο της συζύγου του, παρασύρθηκε από διερχόμενο φορτηγό, το οποίο επίσης εξετράπη της πορείας του.

Πυροσβεστική, ασθενοφόρο και μονάδα του ΕΚΑΒ έσπευσαν αμέσως στο σημείο, ωστόσο παρά τις προσπάθειες να κρατηθεί στη ζωή δεν τα κατάφερε.

Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων, ωστόσο να σημειωθεί πως οι θερμοκρασίες τη νύχτα είναι υπό του μηδενός και στο σημείο του δυστυχήματος το οδόστρωμα πολλές φορές πιάνει πάγο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση