ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πάλεψε με το δράστη για τη ζωή της η 45χρονη παιδοψυχολόγος

Προθεσμία να απολογηθεί έλαβε ο 39χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 45χρονης

ΠΗΓΗ: skai.gr

Μάχη για τη ζωή της, αλλά δυστυχώς χωρίς να τα καταφέρει, έδωσε με το δολοφόνο η 45χρονη παιδοψυχολόγος Θώμη Κουμπούρα, όπως καταδεικνύουν τα αποτελέσματα για το γενετικό υλικό που είχαν αποσταλεί προς εξέταση στα ειδικά εργαστήρια της αστυνομίας. Πρόκειται για γενετικό υλικό που εντοπίστηκε στο σπίτι του θύματος, αλλά και στα νύχια της.

Όπως επισήμαιναν οι αστυνομικοί, «υπάρχει πλέον ταυτοποίηση όλων των στοιχείων από τα ευρήματα ανεξάρτητα από τη στάση την οποία τηρεί ο κατηγορούμενος».

Ο 39χρόνος Χρήστος Μπαλαντίνας, ο οποίος έχει συλληφθεί ως δράστης της δολοφονίας της 45χρόνης παιδοψυχολόγου στη Λαμία πήρε προθεσμία να απολογηθεί για την ερχόμενη Τρίτη στη 1 το μεσημέρι.

Κατά την προσαγωγή του στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών της Λαμίας ήταν ανέκφραστος και απέφυγε να πει την οποιαδήποτε κουβέντα. Το ίδιο ανέκφραστος ήταν και όταν άκουσε τις βαριές κατηγορίες από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών της Λαμίας Νικήτα Θεολογίτη, ενώ λίγο αργότερα ζήτησε από τον ανακριτή προθεσμία να απολογηθεί.

Ο δικηγόρος του, Λεωνίδας Κουμπούρας, απέφυγε οποιαδήποτε αναφορά, παραπέμποντας στην απολογία του πελάτη του την ερχόμενη Τρίτη.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση