ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Επανέρχεται το Μαξίμου: Ο Τσίπρας ενημερώνεται από τον Παπαδημούλη

Στις δηλώσεις του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρυσόγονου επανήλθε το Μαξίμου

ΠΗΓΗ: skai.gr

Στις καυστικές δηλώσεις του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Χρυσόγονου στον επανήλθε το Μαξίμου. «Δυο χρόνια έχω να δω τον πρωθυπουργό, από το Μάρτιο του 2015 που συναντηθήκαμε με την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ… Ούτε κατ’ ίδιαν τον έχω δει» τόνισε ο κ. Χρυσόγονος προκαλώντας την πρώτη ειρωνική αντίδραση του Μαξίμου.

«Δεν έχει ζητήσει ποτέ κατ' ίδιαν συνάντηση από τον πρωθυπουργό ο κ. Χρυσόγονος. Ο Κ. Τσίπρας ενημερώνεται τακτικότατα από τον Δημήτρη Παπαδημούλη για τα θέματα του ευρωκοινοβουλίου» ανέφεραν χαρακτηριστικά κυβερνητικές πηγές, διαψεύδοντας τον κ. Χρυσόγονο.

Αιχμές κατά του κ. Χρυσόγονου άφησε μέσω του σταθμού μας και ο γγ. του υπουργείου Εσωτερικών Κώστας Πουλάκης, καλώντας ουσιαστικά τον ευρωβουλευτή να κοιτάει περισσότερο τη δουλειά του και να μην προβάλλει τον εαυτό του.

«Να κρίνουμε την κυβέρνηση από το έργο της όχι από δηλώσεις στελεχών που έχουν και ένα στοιχειό προσωπικού ύφους, ίσως να δείχνει και μια μικρή διαφοροποίηση. Το ουσιαστικό είναι η κυβέρνηση, το έργο της και η πολίτικη της. Καλό είναι να κοιτάμε τη δουλειά μας περισσότερο όσοι είμαστε σε θέσεις, όχι και να αναδεικνύουμε κάποιο στοιχείο που να προβάλλει περισσότερο τον εαυτό μας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πουλάκης.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει συνηθίσει σε ένα εύρος τέτοιων τοποθετήσεων» είπε από την πλευρά του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Σεβαστάκης, ο οποίος είπε ότι βλέπει τον πρωθυπουργό, με την τελευταία φορά να ήταν προ ενός μηνός. «Όταν έχεις διατηρήσει και έχεις μια εσωτερική συνέπεια και εσωτερική οργάνωση είσαι εντός γραμμής» δήλωσε ο βουλευτής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση