ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανησυχίες και φόβοι για Ελλάδα και διαπραγμάτευση

Καταστροφική θεωρούν οι Βρυξέλλες τυχόν αναζωπύρωση της ελληνικής κρίσης

ΠΗΓΗ: skai.gr

Καταστροφική θεωρούν οι Βρυξέλλες τυχόν αναζωπύρωση της ελληνικής κρίσης, όπως μεταδίδει το γερμανικό πρακτορείο dpa από τις Βρυξέλλες. Οι «ψίθυροι» για έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη «αρχίζουν ξανά», αναφέρει εν τω μεταξύ τίτλος του ενημερωτικού ιστότοπου Politico.

Στο τηλεγράφημα σημειώνει πως ενδεχόμενες κακές εξελίξεις στην Ελλάδα θα μπορούσαν να κοστίσουν τη θέση του ολλανδού υπουργού Οικονομικών και επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ σε περίπτωση εκλογικής ήττας στη χώρα του, στις κάλπες του Μαρτίου.

Οι «ψίθυροι» για έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη «αρχίζουν ξανά», αναφέρει εν τω μεταξύ τίτλος του ενημερωτικού ιστότοπου Politico, που φιλοξενεί εκτενές ρεπορτάζ από την Αθήνα.

Το δημοσίευμα εστιάζει στην αργή ανάκαμψη της οικονομίας, την απογοήτευση του πληθυσμού, αλλά πρωτίστως στο αγεφύρωτο χάσμα ανάμεσα στους ευρωπαίους εταίρους και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο όσον αφορά τους δημοσιονομικούς στόχους και την ελάφρυνση του χρέους.

«Εάν το αδιέξοδο στο ελληνικό πρόγραμμα συνεχιστεί και το ΔΝΤ αποφασίσει να βγει, κάποιοι φοβούνται ότι η πιθανότητα Grexit μπορεί να ξαναρχίσει να παρεισφρέει στη συζήτηση», αναφέρει το δημοσίευμα.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση