ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τσακαλώτος: «Εξαιρετικά υπερβολικές οι φήμες για τον πρόωρο θάνατό μου

Για παράξενη «αφωνία» του έκανε λόγο η αντιπολίτευση

ΑΜΠΕ

Απάντηση στα υπονοούμενα της Νέας Δημοκρατίας περί ενδοκυβερνητικών αντιπαραθέσεων μετά το Eurogroup της Δευτέρας έδωσε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.

«Οι φήμες για τον πρόωρο θάνατό μου είναι εξαιρετικά υπερβολικές», φέρεται να είπε ειρωνικά σε συνεργάτες του ο κ. Τσακαλώτος, επιστρατεύοντας ρήση του λογοτέχνη Μαρκ Τουέιν ώστε να απαντήσει σε κύκλους της ΝΔ που έκαναν λόγο για παράξενη «αφωνία» του τις τελευταίες ημέρες.

Με αυτό τον τρόπο ο κ. Τσακαλώτος ήθελε να καταστήσει σαφές ότι παραμένει προσηλωμένος στο στόχο της ολοκλήρωσης των διαπραγματεύσεων με όρους που θα αφήνουν περιθώρια για άσκηση αναπτυξιακών και κοινωνικών πολιτικών, καθώς και ότι δεν κάμπτεται από πιέσεις και αμφισβητήσεις.

«Δεν υπάρχει ίχνος αλήθειας σε όσα διακινούνται», προσέθεσε ο κ. Τσακαλώτος, σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών.

Χθες κύκλοι της αξιωματικής αντιπολίτευσης διατύπωναν ερωτήματα για την εξαφάνιση των κυρίων Τσακαλώτου και Χουλιαράκη αμέσως μετά τη συνεδρίαση της Δευτέρας, καθώς για τον λόγο για τον οποίο δεν ενημέρωσαν για το τι ακριβώς συζητήθηκε ανάμεσα στους υπουργούς Οικονομικών της ευρωζώνης. Το Μαξίμου πάντως διέψευσε ότι υπάρχουν προβλήματα στο εσωτερικό της κυβέρνησης. Κυβερνητικοί κύκλοι μάλιστα κάνουν λόγο για «επικοινωνιακό στραπάτσο της ΝΔ».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΑΜΠΕ

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

X