ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Lenovo Yoga 2 Pro

Τέσσερις μοναδικές λειτουργίες, μία υπέροχη συσκευή που θα την αγαπήσεις από την πρώτη στιγμή που θα την πάρεις στα χέρια σου.

Σε όποια «στάση» και αν το χρησιμοποιήσεις (laptop, tablet, stand και tent) το Lenovo Yoga 2 Pro i7 αλλάζει αυτόματα τις ρυθμίσεις συστήματος και κλειδώνει το πληκτρολόγιο στη θέση του.

Η μοναδική του σχεδίαση και η οθόνη αφής του επιτρέπουν στην εντυπωσιακή του 13.3″, να αναδιπλώνεται 360 μοίρες χωρίς να «χαλάει» τις εικόνες και χωρίς να επηρεάζεται η υπέροχη του θέα από οποιαδήποτε σχεδόν γραμμή και γωνία όρασης.

Με πάχος μόλις 15.5 mm και βάρος 1.39 κιλά, το εκπληκτικά φορητό Yoga 2 Pro διαθέτει προηγμένες τεχνολογίες που συμπεριλαμβάνουν: έως 4ης γενιάς Intel επεξεργαστές ULT Core i7, Windows 8.1, έως 512GB SSD, Intel WiDi για την ασύρματη ροή περιεχομένου στην τηλεόραση, Dolby Home Theatre v4 και έως εννέα ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Το full–function laptop και tablet, Yoga 2 Pro εισάγει νέα έξυπνα χαρακτηριστικά όπως τα «Yoga Picks», ένα βοηθητικό εργαλείο που προτείνει στους χρήστες κατάλληλες εφαρμογές με βάση τη λειτουργία της συσκευής, τις προσαρμοσμένες εφαρμογές και τον φωνητικό έλεγχο.

Geek: Τελευταία Ενημέρωση