ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η αποσκευή του μέλλοντος

Πρόκειται για μία πολύ κομψή αποσκευή υψηλής τεχνολογίας και ανθεκτικότητας, η οποία αναμένεται να θέσει νέα στάνταρντ στην αγορά.

Η G-RO απευθύνεται σε όσους ταξιδεύουν συχνά και επιθυμούν να παραμένουν συνδεδεμένοι με τον έξω κόσμο. Εκτός από τροφοδοτικό ρεύματος στον υπολογιστή και στο smartphone σας (ικανό για ενέργεια μέχρι δύο ωρών), η αποσκευή διαθέτει το δικό της ηλεκτρονικό module, συμβατό με Android και iOS, που σας επιτρέπει να την εντοπίσετε, όπου κι αν αυτή βρίσκεται, μέσω GPS.

Η αποσκευή κρύβει επίσης μία μπαταρία των 23.000 mAh, ικανή να φορτίσει ένα κινητό μέχρι δέκα φορές. Η βάση φόρτισης, που φέρει θέση για δύο θύρες USB, είναι αδιάβροχη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως στήριγμα για tablet, με την ίδια την αποσκευή να χρησιμεύει ως γραφείο εργασίας.

Ό,τι πιο βολικό για το αεροδρόμιο! Οι μεγάλοι και ανάλαφροι τροχοί της μπορούν άνετα να περάσουν πάνω από κάθε έδαφος. Η G-RO, που θα στοιχίζει $279 (+$99 για το ηλεκτρονικό module) θα είναι διαθέσιμη από τον Αύγουστο του 2016.

Geek: Τελευταία Ενημέρωση