ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

To iOS 10 προσφέρει βελτιωμένη εμπειρία χρήσης

Η Apple ανακοίνωσε, στα πλαίσια του ετήσιου συνέδριου της, Worldwide Developer Conference 2016, τη νέα έκδοση του OS.

Με το iOS 10 η Apple στρέφει την προσοχή της στην βελτίωση της εμπειρίας χρήσης, προσφέροντας νέα χαρακτηριστικά

H οθόνη κλειδώματος θα απενεργοποιείται μόλις σηκώσεις το κινητό, με την Apple να κάνει παράλληλα πιο εύκολη την πρόσβαση στο camera app. Ο χρήστης θα μπορεί να ενεργοποιήσει την κάμερα, κάνοντας απλώς swipe στα αριστερά.

Το 3D Touch έχει επίσης αναβαθμιστεί, παρέχοντας περισσότερες πληροφορίες από τα notifications και τα apps στο homescreen. Το νέο feature θα λειτουργεί και με third-party apps.

Επιπλέον, οι ειδοποιήσεις έχουν επανασχεδιαστεί με bubble-like notifications και widgets, ενώ το Control Center χωρίζεται σε δυο τμήματα: ένα με toggles και ένα με music controls.

H εφαρμογή Photos θα μπορεί μεταξύ άλλων να καταχωρίσει αυτόματα τις φωτογραφίες σε άλμπουμ ανάλογα με το αν είναι άνθρωποι, τοπία ή ζώα.

Το Messages app υποστηρίζει live GIF και video playback εντός της εφαρμογής, ενώ κάθε multimedia μπορεί να παίξει μέσα στο app.

Άξιο αναφοράς είναι και τα Bubble Effects, χάρη στα οποία μπορείς για παράδειγμα να βάλεις ως επιλογή να ξύσει ο παραλήπτης το μήνυμά σου προτού αυτό εμφανιστεί, ενώ θα υπάρχουν επίσης full-screen effects όπως πυροτεχνήματα, χειρόγραφα μηνύματα, stickers κ.λπ.

 

 

Geek: Τελευταία Ενημέρωση