ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ένα μήνυμα για έναν καλύτερο κόσμο!

Η COSMOTE συνεχίζοντας την ενημέρωση για την υπεύθυνη χρήση των κινητών

Newsroom K

Παρόλο, που οι περισσότεροι άνθρωποι αναγνωρίζουν ότι η ανεύθυνη χρήση του κινητού κατά την οδήγηση, θέτει τη δική τους αλλά και την ασφάλεια των άλλων σε κίνδυνο, συνεχίζουν να το χρησιμοποιούν – να στέλνουν μηνύματα και να μιλούν. Όλοι κάποια στιγμή το έχουμε κάνει. Αλλά ακόμη κι ένα λεπτό να αφαιρεθείς στο δρόμο με ένα τηλεφώνημα ή μήνυμα είναι αρκετό να σε οδηγήσει σε τραγικές συνέπειες.

Για το λόγο αυτό η COSMOTE αποφάσισε να ξεκινήσει μια σειρά από ενέργειες για να ευαισθητοποιήσει όλους και να τους παροτρύνει στην υπεύθυνη χρήση του κινητού κατά την οδήγηση.

Το πρώτο βήμα έγινε με ένα βίντεο που προβλήθηκε λίγο πριν την μεγάλη έξοδο του Πάσχα, ευαισθητοποιώντας το κοινό με ένα μήνυμα ζωής- "Η ασφάλεια σου και η ασφάλεια των άλλων, είναι σημαντικότερη από ένα μήνυμα SMS ή ένα τηλεφώνημα". Η συνέχεια είναι μια διαφορετική, βιωματική και πρωτότυπη ενέργεια που πραγματοποιήθηκε για να μας βάλει όλους να σκεφτούμε και να συνειδητοποιήσουμε τον κίνδυνο εκεί που πραγματικά συμβαίνει, δηλαδή στο δρόμο.

Ένα διαφορετικό ασθενοφόρο έκανε την εμφάνισή του στους δρόμους της Αθήνας χρησιμοποιώντας αντί για σειρήνα, ήχους από ringtones και ειδοποιήσεις μηνυμάτων. Με αυτόν τον άμεσο τρόπο μας υποδεικνύει ξεκάθαρα ότι κινητό και οδήγηση είναι επικίνδυνος συνδυασμός. 

Όσο σημαντικό κι αν είναι, ένα τηλεφώνημα ή ένα μήνυμα στο δρόμο δεν είναι πιο σημαντικό από τη ζωή. Ένα μήνυμα για έναν καλύτερο κόσμο!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Ακιντζί: Εξέφρασα τις ειλικρινείς μου απόψεις για τη Συρία

«Πρεπει να εχουμε υποψη μας και να μην παρασυρομαστε οτι αλλο η σημερινη καλη και ανθρωπινη συμπεριφορα ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  10:18

Βαριές οικονομικές κυρώσεις Τραμπ στην Άγκυρα

«Σιγά τις βαριές οικ. κυρώσεις ρε φαντασμένε, ανιστόριτε και υπερφίαλε `πανέξυπνε`. »
ΑΚΑ  |  09:24

Αλλάζουν τα δεδομένα Ερντογάν με τη συμφωνία Δαμασκού-Κούρδων

«Δεν χαιρεκακώ, αλλά αν οι Κούρδοι συμμαχούσαν με την Ελλάδα το 1919, σήμερα θα είχαν το κράτος τους, ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  15:46

Ακιντζί: Το μήνυμά μου παρεξηγήθηκε

«Μην τα μασάς ρε μεγάλε θα σου κόψει τον μισθό σου ο Ερντογκάν;»
Mitsos  |  13:36

Geek: Τελευταία Ενημέρωση

X