ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

«Οι μάγοι της τεχνολογίας» από την MTN READ και την SPP Media

Εβδομήντα βιβλία με τις προσωπικές ιστορίες τιτάνων της τεχνολογίας

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Μνημόνιο συνεργασίας για την ανάπτυξη της ψηφιακής εκπαιδευτικής πλατφόρμας READ BY MTN υπογράφηκε από τον όμιλο SPP Media και το Πανεπιστήμιο Κύπρου, τα αποτελέσματα του οποίου παρουσιάστηκαν σήμερα.

Πρόκειται για την παρουσίαση της σπουδαίας σειράς βιβλίων «Οι μάγοι της τεχνολογίας», τα οποία θα μεταφράζονται κάθε μήνα από το Τμήμα μετάφρασης Αγγλικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Τα βιβλία είναι ήδη ήδη διαθέσιμα στα αγγλικά στην ψηφιακή βιβλιοθήκη READ BY MTN.

Τα βιβλία «οι Μάγοι της Τεχνολογίας» έρχονται για να ρίξουν φως στις προσωπικές ιστορίες των τιτάνων της τεχνολογίας. Από την Pixar και τον Steve Jobs, μέχρι τον Mark Zuckerberg και το Facebook, ο αναγνώστης ακολουθεί τα βήματα των σπουδαιότερων προσώπων στον τομέα της τεχνολογίας. Μία σειρά δέκα βιβλίων της Mason Crest που διδάσκεται στα αμερικανικά σχολεία και στοχεύει στο να ενθαρρύνει τα παιδιά ώστε να πιστέψουν στις αξίες της δημιουργικότητας και εφευρετικότητας και να στηριχθούν στις ιδέες τους.

Το πρωτοποριακό και φιλόδοξο πρόγραμμα READ BY MTN, συμβαδίζοντας με την τεχνολογική ανάπτυξη της εποχής μας, παρουσιάζει πάνω από 70 ψηφιακά βιβλία δημοτικού και γυμνασίου, με επιπλέον σειρές από άλλα σπουδαία βιβλία, όπως οι «Οι Μάγοι της Τεχνολογίας». Στόχος του είναι η δημιουργία μιας μεγάλης δωρεάν ψηφιακής βιβλιοθήκης, με τον αριθμό των ψηφιακών βιβλίων να αυξάνεται συνεχώς.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Geek: Τελευταία Ενημέρωση

X