ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Φώτα στο CES του Las Vegas

Από ψυγεία που φωτογραφίζουν το φαγητό, μέχρι τηλεοράσεις πάχους μόλις 2.57 χλστ.

Η μεγαλύτερη έκθεση ηλεκτρονικών προϊόντων στον πλανήτη έχει ανοίξει τις πύλες της, με τους απανταχού Geeks να στρέφουν την προσοχή τους στο Consumer Electronics Show του Las Vegas.

Ακόμη πιο λεπτές τηλεοράσεις με κρυστάλλινη εικόνα, έξυπνα ψυγεία με πόρτες που ανοίγουν αυτόματα και άλλες επαναστατικές συσκευές και τεχνολογίες κάνουν το παγκόσμιο ντεμπούτο τους.

Η LG ανακοίνωσε πως οι σειρές G6 και E6 των τηλεοράσεών της θα είναι συμβατές με το Dolby Vision HDR, παρουσιάζοντας την πιο λεπτή της συσκευή μέχρι τώρα, η οποία έχει πάχος μόλις… 2.57 χλστ.

Η Samsung παρουσίασε το Family Hub Refrigirator, ένα έξυπνο ψυγείο των $5.000, το οποίο φέρει μία γιγάντια ψηφιακή οθόνη των 21.5 ιντσών, καθώς και μία σειρά από κάμερες που φωτογραφίζουν το φαγητό και στέλνουν την εικόνα στο κινητό σας ενώ εσείς βρίσκεστε στην υπεραγορά για ψώνια.     

Ford και Amazon ενώνουν τα ξίφη για να μας φέρουν ακόμη πιο κοντά στο έξυπνο σπίτι του αύριο, με τους πελάτες της αυτοκινητοβιομηχανίας να μπορούν να ελέγξουν τις διάφορες συσκευές στο σπίτι τους από το αυτοκίνητό τους, μέσω του Sync Connect της Ford και με τη βοήθεια της ψηφιακού-θυρωρού Alexa.  

Η Netflix, ο κολοσσός συνδρομητικής τηλεόρασης, ανακοίνωσε πως θα παρέχει τις υπηρεσίες της σε 130 νέες χώρες, μεταξύ αυτών και η Κύπρος (όπως μπορείτε να διαβάσετε εδώ) αλλάζοντας τα δεδομένα και στη χώρα μας.  

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση