ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

«Έπεσε» το Playstation Network

Γκρίνια για εκατομμύρια gamers

ΠΗΓΗ: skai.gr

Ταλαιπωρία και εκνευρισμός για εκατομμύρια gamers στον κόσμο, που εδώ και κάποιες ώρες δεν μπορούν να παίξουν παιχνίδια online στις κονσόλες PS3, PS4 και PS Vita.

H ομάδα υποστήριξης του Playstation της SONY, τοποθετήθηκε επίσημα, επιβεβαιώνοντας ότι οι τεχνικοί ερευνούν τι ακριβώς έχει συμβεί στο PlayStation Network.

«Βρισκόμαστε σε κατάσταση συντήρησης και ενδέχεται να αντιμετωπίζετε πρόβλημα» είναι το μήνυμα που διαβάζουν οι gamers στις κονσόλες τους κάθε φορά που επιχειρούν να κάνουν log in.

«Είμαστε ενήμεροι ότι κάποιοι χρήστες αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην είσοδό τους στο PSN», αναφέρει η ανακοίνωση. Η SONY συνιστά «υπομονή», ενώ ερευνά το πρόβλημα. Για την ώρα είναι ασαφές, το τι ακριβώς προκάλεσε την τελευταία διακοπή στους servers. Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως και την προηγούμενη εβδομάδα στο Xbox live, έτσι και την Δευτέρα, το PSN δέχτηκε επίθεση DDOS που ωστόσο, δεν είναι hack.

Πρόκειται για DOS attack δηλαδή υπερφόρτωση των servers με αποτέλεσμα αυτοί να πέφτουν. Το ίδιο έχει γίνει και τα περσινά Χριστούγεννα. Αυτό σημαίνει πως οι users δεν πρέπει να ανησυχούν, αλλά παράλληλα δεν δικαιολογεί μια τόσο μεγάλη εταιρεία όπως είναι η SONY.

Τα προβλήματα βρίσκονται στα:

•Account Management
•Gaming And Social
•PlayStation Now
•PlayStation Video
•PlayStation Vue
•PlayStation Store
•PlayStation Music

Στην επίσημη ανακοίνωσή της η SONY, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ενδέχεται να αντιμετωπίζετε κάποια δυσκολία στην δρομολόγηση των παιχνιδιών, στα applications ή στα online features. Οι τεχνικοί μας εργάζονται για την επίλυση του θέματος το συντομότερο δυνατό. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας».

Χιλιάδες χρήστες έχουν εκφράσει τα παράπονά τους στα social media, καθώς ακόμα βρισκόμαστε σε περίοδο εορτών, και όπως είναι λογικό, το Playstaion αποτελεί συντροφιά για εκατομμύρια ανθρώπους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση

X