ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Μια αποχώρηση, βάζει φρένο στο Apple Car

Πρόκειται για τον Steve Zadesky, επικεφαλής του συγκεκριμένου project

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

O Vice President της Apple για το τμήμα του Product Design, ο οποίος φέρεται να ήταν το «κεφάλι» στο project της Apple για το σχεδιασμό και την κατασκευή του ηλεκτρικού αυτοκινήτου, το οποίο ξεκίνησε το 2014, ενημέρωσε τους συνεργάτες του πως θα αποχωρήσει από την εταιρεία, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η The Wall Street Journal. Προς το παρόν, παραμένει στέλεχος της Apple.


O Zadesky, πρώην μηχανικός της Ford, πήγε στην Apple το 1999 και εργάστηκε πάνω στα iPod και iPhone κατά τη διάρκεια της 16ετής καριέρας του στο Cupertino. Το όνομα του, επίσης, έχει αναφερθεί σε διάφορα αρχεία για patents στην Αμερική, καθώς και σε αρχεία τα οποία σχετίζονται με το Liquidmetal, ένα συστατικό του οποίου τα δικαιώματα ανήκουν αποκλειστικά στην Apple.
H αναμενόμενη αποχώρησή του από την Apple αναφέρεται πως θα γίνει για προσωπικούς λόγους, παρά για κάποιο γεγονός που έλαβε χώρα εντός της εταιρείας και αφορά την απόδοσή του. Μια τέτοια αποχώρηση βάζει -κατά κάποιο τρόπο- φρένο στα σχέδια της Apple για φημολογούμενο project για το Apple Car.

Πηγή  appleworldhellas.com

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση