ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Μελέτη για ταχύτητες επόμενης γενιάς

Θα παρουσιαστεί στις 02 Φεβρουαρίου ανακοίνωσε ο Επίτροπος ΓΕΡΗΕΤ

ΚΥΠΕ

Τα αποτελέσματα της μελέτης που έγινε με χρηματοδότηση από την European Bank of Reconstruction & Development, EBRD, για την ανάπτυξη των ευρυζωνικών μεγάλων ταχυτήτων επόμενης γενιάς (NGA) στην Κύπρο, θα παρουσιαστούν την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου, όπως δήλωσε στη Βουλή ο Επίτροπος Ρυθμίσεων Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΓΕΡΗΕΤ) Γιώργος Μιχαηλίδης.

«Ως γραφείο πάντοτε είναι πρόθεσή μας να γίνονται οι ενέργειες για βελτίωση των Υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων και των τιμών που παρέχονται στον καταναλωτή. Στις 2 Φεβρουαρίου θα δείξουμε τα αποτελέσματα της μελέτης που έγινε με χρηματοδότηση από την European Bank of Reconstruction & Development, EBRD, για την ανάπτυξη των ευρυζωνικών μεγάλων ταχυτήτων επόμενης γενιάς (NGA) στην Κύπρο," είπε.

Αυτό αφορά την τοποθέτηση οπτικών ινών στην Κύπρο και την ένωσή τους είτε με επιχειρήσεις είτε με σπίτια, ανέφερε. Αυτή η μελέτη, σημείωσε, θα δείξει τι πρέπει να γίνει σε επίπεδο πολιτικής και σε επίπεδο ρυθμιστικής προσέγγισης. Αυτό που θα γίνει στην Κύπρο σαν έργο θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα έργα σε επίπεδο υποδομής για την Κύπρο.


 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση