ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Κάτι περισσότερο από μία απλή τηλεόραση

Η LG Smart TV αντιπροσωπεύει έναν νέο τρόπο ζωής που σας επιτρέπει να επικοινωνείτε με τον κόσμο, να διασκεδάζετε και να κάνετε share τα συναισθήματά σας, απολαμβάνοντας τη μεγαλύτερη ποικιλία διασκέδασης.

Η 4Κ ULTRA HD προσφέρει μία θαυμάσια ποιότητα εικόνας που δεν μοιάζει με καμία άλλη, αφού με τέσσερις φορές μεγαλύτερη ανάλυση από τη Full HD, μπορεί να απολαύσετε αψεγάδιαστη εικόνα με απόλυτα καθαρή λεπτομέρεια, από όσο κοντά ακόμη κι αν παρακολουθείτε.

Το 4K Upscaler ενισχύει τις λεπτομέρειες των εκπομπών, ταινιών και αθλητικών σε ανάλυση επιπέδου 4Κ, προσφέροντας τέλεια εικόνα που σας επιτρέπει να βλέπετε ακόμη και τις πιο μικρές λεπτομέρειες.

Σχεδιασμένη για να είναι πανεύκολη στη χρήση και την εκμάθηση, η LG webOS TV σάς δίνει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο, άφθονες επιλογές που προσφέρει μία Smart TV.

To Launcher σάς επιτρέπει να αλλάζετε άμεσα και ασύρματα το περιεχόμενο που παρακολουθείτε χωρίς καμία διακοπή, μεταβαίνοντας από τη μία εφαρμογή στην άλλη, από τη μία εκπομπή στην άλλη κ.ο.κ. χωρίς να χάνετε στιγμή από την ψυχαγωγία σας.

Η LG 4K ULTRA HD TV είναι εξοπλισμένη με αποκωδικοποιητή HEVC, που υποστηρίζει 4Κ βίντεο με 60 frames ανά δευτερόλεπτο, δίνοντας καθαρές εικόνες χωρίς θαμπάδα, και ένα εξαιρετικής ποιότητας περιεχόμενο ποιότητας 4Κ μέσω Διαδικτύου ή USB χωρίς να υποστηρίζεται από κάποια άλλη συσκευή.

H LG 49UF6407 είναι διαθέσιμη προς πώληση στα καταστήματα Bionic, στην τιμή των €649.

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση