ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πιο εξατομικευμένη η Apple TV

ΠΗΓΗ: AFP

Χωρίς καμία αμφιβολία, η τηλεόραση αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς, μέσω του οποίου παρακολουθήσουμε ταινίες και πολλά σημαντικά γεγονότα.

Ωστόσο, η συνολική εμπειρία που προσφέρει αυτό το «μαγικό» κουτί έχει παραμείνει έως τώρα στάσιμη. Αυτό έρχεται να αλλάξει το νέο Apple TV, που μέσω των apps του σε απελευθερώνει, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να επιλέξεις ακριβώς αυτό που θέλεις να παρακολουθήσεις, όποτε και όπου εσύ επιθυμείς, εξατομικεύοντάς την τηλεόρασή σου όπως το iPhone ή το iPad σου.

Χρησιμοποιώντας τη φωνή σου με τη λειτουργία Siri, αφού στο τηλεχειριστήριο υπάρχει ενσωματωμένο μικρόφωνο, μπορείς να ρωτήσεις για ταινίες και σειρές που ψάχνεις, τον σκηνοθέτη της ταινίας, να ξεκινήσεις μια εφαρμογή, να δεις τα αποτελέσματα του αγώνα αλλά και ό,τι άλλο φανταστείς!

Ουσιαστικά, το Apple TV είναι το εισιτήριό σου για τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο της ψυχαγωγίας, με αμέτρητες επιλογές από ταινίες, ζωντανές μεταδόσεις αθλητικών γεγονότων, τις τελευταίες ειδήσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα, παιδική ψυχαγωγία και φοβερά κανάλια, τα οποία είναι απίστευτο να πιστέψεις πώς μπορούν να χωρέσουν σε ένα τόσο μικρό κουτί.

Με το νέο Apple TV και το tvOS, τη νέα σχεδίαση του περιβάλλοντος εργασίας και το Apple TV Remote με την επιφάνεια Touch, είναι η καλύτερη στιγμή για τις τηλεοράσεις. Με τη χρήση μόνο του αντίχειρά μας στην επιφάνεια Touch του νέου Apple TV Remote μπορείς να κάνεις κύλιση, να επιλέγεις στοιχεία και να περιηγηθείς με ευκολία στην οθόνη της τηλεόρασής σου.

Η γρήγορη μετακίνηση προς τα εμπρός ή πίσω είναι πιο ακριβής από ποτέ, κάτι που σε διευκολύνει, χρησιμοποιώντας τα καρέ προεπισκόπησης, να βρεις ακριβώς το σημείο στο οποίο θέλεις να πας.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: AFP

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση