ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

H Gartner αναγνωρίζει την Microsoft ως ηγέτη στο Magic Quadrant

Δελτίο Τύπου

Οι προσπάθειες της Microsoft δεν πέρασαν απαρατήρητες από τους ηγέτες της βιομηχανίας και τώρα η εταιρεία είναι στην ευχάριστη θέση να μοιραστεί με το κοινό ότι για ένατη συνεχόμενη χρονιά η Gartner την τοποθέτησε ως ηγέτη στο Magic Quadrant for Business Intelligence and Analytics Platforms. Για πρώτη φορά, η Microsoft καταγράφεται ως η εταιρεία της οποίας το όραμα, κατακτά την κορυφή.

Η δημιουργία μιας σύγχρονης πλατφόρμας επιχειρηματικής ευφυΐας (BI) και ανάλυσης, ήταν το καθοριστικό στοιχείο για την σύνθεση του φετινού Magic Quadrant, διαφοροποιώντας το από τις περασμένες χρονιές. Σε μια αγορά που εξελίσσεται ραγδαία με νέες καινοτομίες να εισάγονται συνεχώς, οι ηγέτες της αγοράς του BI πρέπει να αποδείξουν ότι δεν έχουν επικεντρωθεί μόνο στις τρέχουσες ανάγκες, αλλά έχουν ένα ισχυρό όραμα το οποίο θα κατοχυρώσει την θέση τους σαν μελλοντικούς ηγέτες της αγοράς, προστατεύοντας τις επενδύσεις των σημερινών αγοραστών.

Η ισχυρή απορρόφηση της πιο πρόσφατης έκδοσης από τους αγοραστές, οι σημαντικές βελτιώσεις του προϊόντος, η εντατικοποίηση των προσπαθειών ενημέρωσης όσο αφορά στις πωλήσεις και το μάρκετινγκ, η νέα ηγεσία και η σαφέστερη, πιο οραματιστική τοποθέτηση του προϊόντος στο χάρτη του μέλλοντος, είναι αυτά που έφεραν την Microsoft στην κορυφή και δικαιωματικά της χάρισαν την ηγετική θέση στην αγορά.

Επίσης, το όραμα της εταιρείας να παρέχει εφαρμογές στη σύγχρονη γενιά επαγγελματιών, όπως το Cortana – έναν «ψηφιακό βοηθό» με αναγνώριση φωνής, σε συνδυασμό με το ισχυρό δίκτυο συνεργατών της και τη στρατηγική της να προσφέρει έτοιμες λύσεις, είναι αυτά που την τοποθέτησαν ακόμη πιο δεξιά στον άξονα όσο αφορά στην «πληρότητα του οράματος».

Η Microsoft, αποφασισμένη να μείνει μπροστά από τον ανταγωνισμό, αναγνωρίζει τη σημασία της επένδυσης σε εργαλεία ανάλυσης και οπτικοποίησης με στόχο την άντληση σημαντικών στατιστικών στοιχείων από την επεξεργασία των δεδομένων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η εταιρία δημιούργησε μια σύγχρονη, ισχυρή πλατφόρμα επιχειρηματικής ευφυΐας (BI) που κατέχει ηγετική θέση στη βιομηχανία και ένα όραμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του αύριο.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση