ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η μοναδική στην κόσμο κυκλική κασέτα κλιματισμού

Μια εντελώς νέα πρόταση της Samsung αποτελεί η κασέτα 360°, που διακρίνεται τόσο για τον σχεδιασμό όσο και για τη λειτουργικότητά της.

Το επαναστατικό αυτό προϊόν στην κατηγορία της κασέτας τεσσάρων κατευθύνσεων είναι η μοναδική στον κόσμο κυκλική κασέτα που ταιριάζει απόλυτα σε κάθε τύπο και μοτίβο οροφής. Ο κλιματιζόμενος αέρας διαχέεται ομοιόμορφα, σε όλες τις κατευθύνσεις, χωρίς τη δημιουργία νεκρών ζωνών στο χώρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με τη βοήθεια τριών βοηθητικών ανεμιστήρων επιτυγχάνεται η ρύθμιση της δέσμης του αέρα χωρίς τη χρήση πτερυγίων, εκμεταλλευόμενη το φαινόμενο Coanda. Το προϊόν είναι διαθέσιμο από 7,1 έως 14Kw είτε ως αυτόνομο είτε ως εσωτερική μονάδα για σύνδεση σε σύστημα DVM.

Η εταιρεία παρουσίασε, επίσης, τρεις νέες προσθήκες 10, 12 και 14ΗΡ στη σειρά DVM Eco. Η συγκεκριμένη σειρά επεκτείνεται πλέον από τους 4 HΡ έως τους 14 HΡ, καλύπτοντας διαφορετικές ανάγκες τόσο για οικιακές όσο και για επαγγελματικές εφαρμογές.

Οι νέες μονάδες είναι ιδανικές για περιορισμένους χώρους, καθώς απαιτούν 56% μικρότερο χώρο εγκατάστασης. Επιπλέον, είναι κατά 30% πιο ελαφριές σε σχέση με μονάδες αντίστοιχης ισχύος από την κλασική σειρά DVM.

Επιπροσθέτως, παρουσιάστηκε η μεγαλύτερη σε ισχύ στον κόσμο μονάδα μεταβλητής ροής ψυκτικού μέσου (VRF). Πρόκειται για μία ενιαία εξωτερική μονάδα με ισχύ 30 HP, ενώ με το συνδυασμό έως 4 μονάδων φτάνει σε απόδοση τους 120ΗΡ, έχοντας τη δυνατότητα να δώσει λύσεις σε χώρους υψηλών ενεργειακών απαιτήσεων. Η απόδοση στη λειτουργία θέρμανσης έχει αυξηθεί κατά 29% χάρη στην τεχνολογία Flash Injection, ενώ η λειτουργία της μονάδας είναι εξασφαλισμένη ακόμη και στους -25ο C.

Η Samsung μπαίνει δυναμικά και στο χώρο των αντλιών θερμότητας αέρος νερού για επαγγελματικές εφαρμογές με την παρουσίαση του DVM Modular Chiller. Διατίθενται τρία μοντέλα των 12, 16 και 20 RT (ψυκτικών τόνων) ενώ σε συνδυασμό φτάνουν τη μέγιστη ισχύ των 320 τόνων. Επιπλέον, εξασφαλίζει εξοικονόμηση έως και 49% του απαιτούμενου χώρου εγκατάστασης σε σχέση με ένα συμβατικό ψύκτη.

Οι μονάδες παρουσιάζουν εξαιρετική συμπεριφορά και απόδοση (ESEER έως και 5,7) τόσο σε ολικό όσο και σε μερικό φορτίο, καθώς είναι εξοπλισμένες με συμπιεστές τύπου Scroll οδηγούμενους από σύστημα Inverter, με βασικό αποτέλεσμα το χαμηλότερο ετήσιο κόστος λειτουργίας. Τέλος, είναι συμβατές με όλα τα κεντρικά συστήματα ελέγχου και διαχείρισης συστημάτων κλιματισμού της Samsung, μειώνοντας με αυτόν τον τρόπο την αρχική επένδυση και προσφέροντας άνεση στη λειτουργία.

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση