ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τέσσερις φορές μεγαλύτερη ανάλυση από Full HD

Η LG Smart TV είναι κάτι περισσότερο από μία απλή τηλεόραση, αφού αντιπροσωπεύει έναν νέο τρόπο ζωής, που επιτρέπει την επικοινωνία σας με τον κόσμο και τη διασκέδασή σας.

Η 4Κ ULTRA HD με τέσσερις φορές μεγαλύτερη ανάλυση από τη Full HD, προσφέρει θαυμάσια ποιότητα εικόνας που δεν μοιάζει με καμία άλλη, από όσο κοντά και αν την παρακολουθείτε.

Το 4K Upscaler ενισχύει τις λεπτομέρειες των εκπομπών, ταινιών και αθλητικών σε ανάλυση επιπέδου 4Κ, προσφέροντας τέλεια εικόνα και μοναδική εμπειρία θέασης.

Η ULTRA Slim 4K οθόνη μεγιστοποιεί την ποιότητα της εικόνας, ελαχιστοποιώντας το πάχος της, ενώ ο Ultra Surround ήχος πλημμυρίζει τον χώρο σας.

Εύκολη στη χρήση και εκμάθησή της, η Smart Tv της LG σάς δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε πρόσβαση σε περισσότερες επιλογές, με τα webOS 2,0 να κάνουν την εμπειρία θέασης πιο απλή και διασκεδαστική από ποτέ.

Χωρίς να αλλάζετε οθόνη, μπορείτε να πλοηγείστε από και προς οποιαδήποτε εφαρμογή, εκπομπή, ή άλλη υπηρεσία, ενώ τo Launcher σάς επιτρέπει να αλλάζετε άμεσα και ασύρματα το περιεχόμενο που παρακολουθείτε χωρίς καμία διακοπή.

Εξοπλισμένη με αποκωδικοποιητή HEVC, η LG 4K ULTRA HD TV υποστηρίζει 4Κ βίντεο με 60 frames ανά δευτερόλεπτο, δίνοντας καθαρές εικόνες χωρίς θαμπάδα, περιεχόμενο ποιότητας 4 Κ μέσω διαδικτύου ή USB, χωρίς να υποστηρίζεται από κάποια άλλη συσκευή.

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση