ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η επανάσταση στα παιδικά καροτσάκια ξεκινά εδώ

Όλοι έχουμε ακούσει για τα αυτοοδηγούμενα αυτοκίνητα, που θα αλλάξουν στα επόμενα χρόνια τον τρόπο μετακίνησής μας όπως τον ξέρουμε, αλλά άλλο πράμα το αυτοοδηγούμενο παιδικό καροτσάκι.

Η Smartbe, που έχει κατασκευάσει το εν λόγω καροτσάκι, το έχει προγραμματίσει έτσι ώστε να μπορεί να συγχρονιστεί με τον βηματισμό του γονέα, για να μπορεί να τον ακολουθεί πιστά, να σταματά όποτε αυτός το κάνει και να κυλά ακόμη προς τα πίσω.

Oι γονείς θα μπορούν να το χειριστούν μέσω ενός app (για Android και iOS τηλέφωνα) βάζοντας σε λειτουργία την κουκούλα, ελέγχοντας τη θερμοκρασία στο καροτσάκι και ζεσταίνοντας ακόμη και το γάλα στο μπιμπερό! Το καροτσάκι, που φέρει επιπλέον κάμερες παρακολούθησης του μωρού, καθώς και αντικλεπτικό σύστημα, έχει αυτονομία έξι ώρες.

Το σίγουρο είναι πως η μαμά θα μπορεί τώρα να κάνει ανενόχλητη το jogging της στην παραλία -πώς αλλιώς θα χάσει τα παραπανίσια κιλά μετά τη γέννα- την ώρα που το επαναστατικό καροτσάκι θα βολτάρει μόνο του δίπλα της, κρατώντας ήσυχο το αγγελούδι της με ένα γλυκύτατο νανούρισμα.

ΠΗΓΗ: ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GEEK 

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση