ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τα τραπεζικά apps του μέλλοντος

Συχνά όταν κάνουμε τα ψώνια μας ή πληρώνουμε τις διάφορες υποχρεώσεις και τους λογαριασμούς μας, ειδικά με τις πιστωτικές κάρτες, ξεχνάμε πόσα ξοδεύουμε και μία ματιά στο τραπεζικό μας υπόλοιπο μας κάνει να διερωτόμαστε «πού έχουν πάει στα αλήθεια όλα τα λεφτά;».

Όσο οικονόμοι και οργανωμένοι κι αν είμαστε τίποτα δεν είναι ασφαλέστερο στις μέρες μας από μία ηλεκτρονική εφαρμογή παρακολούθησης των συναλλαγών στο smartphone μας, όπως αυτήν της Ελληνικής Τράπεζας, που μας επιτρέπει να ξέρουμε πραγματικά τι συμβαίνει.

Στα επόμενα χρόνια θα υπάρχουν όλο και περισσότερα apps που θα μας βοηθούν να ελέγχουμε καλύτερα τους λογαριασμούς μας και να εξοικονομήσουμε χρήματα.

Υπενθυμίσεις για πληρωμές λογαριασμών, πληροφορίες με ενδιαφέρουσες γραφικές παραστάσεις και στατιστικές που αφορούν σε κάθε σας κίνηση, όπως πόσα λεφτά έχετε ξοδέψει σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο που εσείς καθορίζετε, πού τα έχετε ξοδέψει κ.λπ. θα μπορούν να δημιουργήσουν μία πιο ζωντανή εικόνα στο μυαλό σας για το τι συμβαίνει.

Εάν, για παράδειγμα, ο λογαριασμός της υδατοπρομήθειας, τον οποίο πληρώνετε μέσω τράπεζας, έρθει παραφουσκωμένος, τότε η έξυπνη εφαρμογή στο κινητό σας θα μπορεί να σας ειδοποιεί για το ποσοστό της αύξησης, προτρέποντάς σας να ελέγξετε εάν υπάρχει οποιαδήποτε διαρροή, προτού σας δώσει στη συνέχεια την επιλογή να τηλεφωνήσετε είτε στο συμβούλιο υδατοπρομήθειας είτε στον υδραυλικό σας.

Όπως με όλα τα άλλα, έτσι και στον τραπεζικό τομέα, η νέα τεχνολογία είναι υψίστης σημασίας και το να γνωρίζει μία τράπεζα τις αλλαγές στις ανάγκες των πελατών της είναι η λέξη κλειδί.

 

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση