ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

H Samsung χορηγός πρεμιέρας του X-Men Apocalypse

Δελτίο Τύπου

Η νέα Samsung SUHD και ο Kiss FM, χορηγοί της ταινίας X-Men Apocalypse, σας προσκαλούν στην Avant Premier της ταινίας, την Τετάρτη 18 Μαΐου στις 19.30, στο χώρο του K-Cineplex στον Στρόβολο.

Καθώς η μοίρα της Γης κρέμεται από μια κλωστή, η Ρέιβεν (Τζένιφερ Λόρενς), μαζί με τη βοήθεια του Καθηγητή Χ (Τζέιμς ΜακΑβόι), πρέπει να ηγηθεί μιας ομάδας νέων X-Men για να σταματήσουν το μεγαλύτερο εχθρό τους και να σώσουν την ανθρωπότητα από την απόλυτη καταστροφή.

Στο τέλος μόνο οι ισχυροί θα επιβιώσουν! Δείτε το επίσημο trailer της ταινίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.youtube.com/watch?v=COvnHv42T-A

Κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας, θα γνωρίσετε τις SUHD τηλεοράσεις της Samsung που διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα εικόνας, την εντυπωσιακή εμπειρία θέασης, την έξυπνη και εύκολη πλοήγηση καθώς και τον κομψό, κυρτό σχεδιασμό τους.

Οι Samsung SUHD TVs διαθέτουν πανελ 10-bit με Quantum dot τεχνολογία, η οποία προσφέρει την πλέον ρεαλιστική ποιότητα εικόνας, εκπληκτική φωτεινότητα, εξαιρετική αντίθεση και τα πιο ζωντανά χρώματα, που έχει προσφέρει ποτέ η Samsung. Απολαύστε μοναδικές εικόνες με 1.000.000 χρώματα και μεταφερθείτε στο κέντρο της δράσης.

Ελάτε να ανακαλύψετε τα ολοκαίνουργια μοντέλα των SUHD TVs της Samsung και να απολαύσετε πρώτοι την ταινία X-Men Apocalypse. Error! Hyperlink reference not valid.

Στείλτε μήνυμα στο 2100 με την ένδειξη Πρεμιέρα και τα στοιχεία σας, για να διεκδικήσετε δωρεάν διπλές προσκλήσεις για την Avant Premiere της ταινίας και μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε ένα Samsung Soundbar.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση