ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η συναρπαστική τεχνολογία της Mercedes E-Class

Η νέα E-Class επιχειρεί να θέσει νέα πρότυπα σε επίπεδο πολυτέλειας, άνεσης και επιλογών, μιας και είναι εξοπλισμένη με ότι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει η παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία.

Μεταξύ των τεχνολογιών συγκαταλέγονται η ενσωμάτωση τεχνολογίας αφής στα χειριστήρια του νέου τιμονιού, η δυνατότητα επιλογής δύο ψηφιακών οθονών για τον πίνακα οργάνων και το σύστημα infotainment, με διαγώνιο 12.3 ιντσών -μέγεθος που αντιστοιχεί στην μεγαλύτερη αντίστοιχη διάσταση στην κατηγορία- αλλά και επιλογές όπως ένα ηχοσύστημα Burmester, που υπόσχεται τρισδιάστατη εμπειρία ήχου και ένα πακέτο φωτισμού με 64 διαφορετικές αποχρώσεις για το θάλαμο επιβατών.

PRE-SAFE
Ασφάλεια περισσότερο από βασική. Η λειτουργία της πλευρικής ώθησης PRE-SAFE, που συγκαταλέγεται στον στάνταρτ εξοπλισμό, μετακινεί τον οδηγό και τον συνοδηγό μακριά από τη ζώνη κινδύνου σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης.

Ανάρτηση
Η ανάρτηση του βασικού εξοπλισμού παρέχει ήδη την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στη σπορ και την άνετη οδήγηση. Η προαιρετική αερανάρτηση AIR BODY CONTROL διαθέτει συνεχή έλεγχο απόσβεσης και, ως εκ τούτου, επιτρέπει την ακόμα πιο ακριβή προσαρμογή στις προσωπικές προτιμήσεις όσον αφορά τον χειρισμό.

Κιβώτιο ταχυτήτων
Το αυτόματο κιβώτιο 9G-TRONIC συνδυάζει τις σχεδόν ανεπαίσθητες αλλαγές ταχυτήτων και τους ιδιαίτερα σύντομους χρόνους αλλαγής και απόκρισης με την οδηγική άνεση, το δυναμισμό και την αποδοτικότητα, για το βέλτιστο αποτέλεσμα.

 

 

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση

X