ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Luminati: Το έξυπνο ρολόι παρακολούθησης

Το Luminati αποτελεί ένα έξυπνο ρολόι παρακολούθησης των δραστηριοτήτων των παιδιών, με το οποίο ο κάθε γονέας μπορεί ανά πάσα στιγμή να γνωρίζει εάν το βλαστάρι του παίζει για παράδειγμα ένα video game στο δωμάτιό του ή αν βρίσκεται με έναν φίλο στην αυλή.

Το Luminati επικοινωνεί με το Wi-Fi router του σπιτιού και μπορεί να εντοπίσει πού βρίσκεται το κάθε μέλος της οικογένειας και τι ακριβώς κάνει, διαβάζοντας τις κινήσεις και τις χειρονομίες του.

Μπορεί να ενημερώσει τη μαμά και τον μπαμπά εάν το παιδί έχει ολοκληρώσει τη σχολική του εργασία και σε πόσο χρόνο, εάν έχει γυμναστεί, και πόσο, την τελευταία βδομάδα (παρουσιάζοντας στατιστικές) ακόμη κι αν αυτό είναι θλιμμένο ή ευτυχισμένο, αναλύοντας την αγωγιμότητα του δέρματος του παιδιού και τη δραστηριότητα της καρδιάς του.

Το έξυπνο ρολόι, που έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει και φωνητικές εντολές, μπορεί επιπλέον να ειδοποιήσει το παιδί ότι έχει φτάσει η ώρα για γεύμα ή να στείλει ένα σήμα κινδύνου στην περίπτωση που εντοπίσει καπνό ή οτιδήποτε άλλο ύποπτο στον χώρο.

 

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση