ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

To PayBand που θα φορεθεί πολύ

Η Ελληνική Τράπεζα, που αξιοποιεί την τεχνολογία με υποδειγματικό τρόπο, προσφέρει τώρα στους πελάτες της ένα κομψό, σύγχρονο και πρακτικό wearable, που αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα των ανέπαφων πληρωμών.

Πρόκειται για τον πιο σύγχρονο, γρήγορο και απλό τρόπο ανέπαφων πληρωμών, που προσφέρεται για πρώτη φορά στην Κύπρο αποκλειστικά από την Ελληνική Τράπεζα, υπό τη μορφή του λεγόμενου PayBand.

Εξοπλισμένο με χαρακτηριστικά προηγμένης τεχνολογίας ανέπαφων συναλλαγών, το PayBand αλλάζει σήμερα τον τρόπο που μπορεί κάποιος να κάνει τις καθημερινές πληρωμές του, επιτρέποντάς του να περάσει από το ταμείο χωρίς να χρειάζεται να βγάλει από την τσέπη του μετρητά ή κάρτες.

Ελαστικό, αδιάβροχο και άνετο στον καρπό, το Payband, που αποτελεί ουσιαστικά ανέπαφη κάρτα VISA που φοριέται στο χέρι, εγγυάται την εύκολη, γρήγορη και ασφαλή μέθοδο πληρωμών και, αν λάβουμε υπόψη τη σημαντικότητα στον ρόλο που αρχίζουν να παίζουν τα wearables στη ζωή μας, τότε δεν θα αργήσει να γίνει αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς μας.


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.hellenicbank.com/payband/

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ PAYBAND 

*Ανέπαφη κάρτα VISA που μπορεί να φορεθεί
*Μπορεί να συνδεθεί με οποιαδήποτε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα VISA
*Δεν χρειάζεται το PIN για έγκριση, για ποσά κάτω των €20 (για ποσά άνω των €20 απαιτείται η χρήση PIN)
*Ευρεία αποδοχή στην Κύπρο και στο εξωτερικό σε contactless τερματικά (POS), μέχρι το καθορισμένο ποσό της κάθε χώρας
*Δωρεάν υπηρεσία ειδοποίησης μέσω SMS
*Ελαστικό και ανθεκτικό στο νερό υλικό
*Ρυθμιζόμενο μέγεθος
*Χωρίς ετήσιο τέλος
*Τέλος έκδοσης €10

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση