ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αλλάζει η σχέση ανθρώπου και συσκευής

Ζούμε στην εποχή των όλο και πιο… smart συσκευών, οι οποίες αυξάνονται και πληθύνονται με την ημέρα. Από κινητά τηλέφωνα, τηλεοράσεις, ρολόγια, βραχιόλια, δακτυλίδια, κοσμήματα, οδοντόβουρτσες, πιρούνια, ρούχα, μέχρι και παπούτσια που δένουν μόνα τους τα κορδόνια. Η λίστα δεν έχει τέλος.

Πολλές από τις έξυπνες συσκευές μαθαίνουν να επικοινωνούν μεταξύ τους, αλλά και με εμάς, μελετώντας τις συνήθειές μας, με στόχο να απλουστεύσουν τη ζωή μας.

Σε αρκετές περιπτώσεις παίρνουν αποφάσεις για εμάς: Ρυθμίζουν τον ύπνο μας, συστήνουν διατροφή, μας ενημερώνουν για τον καιρό και για το πώς πρέπει να ντυθούμε πριν βγούμε από το σπίτι, επιλέγουν το ορθότερο δρομολόγιο για το γραφείο κ.λπ.

Όλα τα πιο πάνω δεν είναι κι άσχημα, φτάνει να μην το παρακάνουμε και να μην ξεχνάμε πως ο άνθρωπος δεν θα σταματήσει ποτέ να είναι εξυπνότερος από την οποιαδήποτε έξυπνη συσκευή που έχει μόλις φτιάξει.

Τα gadgets είναι υπέροχα πράγματα όταν δεν καταντάς σκλάβος τους και απολαμβάνεις την κάθε στιγμή που επιλέγεις για να εξερευνήσεις τις δυνατότητές τους.

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση

X