ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Eπαναφορτιζόμενες μπαταρίες LADDA

Έχετε σκεφτεί πόσο πολύ βασιζόμαστε στις μπαταρίες στην καθημερινή μας ζωή, για να χρησιμοποιούμε όλες τις μικροσυσκευές στο σπίτι μας;

Ως αποτέλεσμα, καθημερινά γίνεται μεγάλη σπατάλη ενέργειας, με σοβαρό αντίκτυπο στο περιβάλλον. Με τη νέα σειρά επαναφορτιζόμενων μπαταριών και φορτιστών της ΙΚΕΑ, μπορούμε να διαχειριζόμαστε καλύτερα την ενέργεια που ξοδεύουμε στο σπίτι, συνεισφέροντας έτσι στη διάσωση των φυσικών πόρων του πλανήτη μας.

Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες LADDA είναι διαθέσιμες σε μεγέθη ΑΑ & ΑΑΑ και μπορούν να φορτιστούν μέχρι 1500 φορές, πράγμα που σημαίνει ότι αποφεύγεται η χρήση 1500 αλκαλικών μπαταριών. Διατίθενται σε υψηλή και σε χαμηλή ενέργεια, ώστε να είναι κατάλληλες για κάθε συσκευή. Η χαμηλή τους τιμή κάνει τη στροφή σε επαναφορτιζόμενες μπαταρίες προσιτή και εύκολη για όλους! Δείτε τις εδώ: http://bit.ly/2177oHw

Στην ΙΚΕΑ θα βρείτε επίσης ποικιλία φορτιστών που επιτρέπουν τόσο τη φόρτιση, όσο και την αποθήκευση των μπαταριών σας. Ο φορτιστής STORHÖGEN διαθέτει 12 ξεχωριστά κανάλια φόρτισης που σας επιτρέπουν να φορτίσετε 1-12 επαναφορτιζόμενες μπαταρίες την ίδια στιγμή και να αναμείξετε μπαταρίες AA και AAA.

Η οθόνη LCD εμφανίζει την κατάσταση φόρτισης κάθε μπαταρίας. Εναλλακτικά, αν δεν είστε κοντά σε πρίζα, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον φορτιστή VINNINGE που φορτίζει με USB. Όταν οι μπαταρίες είναι πλήρως φορτισμένες, οι φορτιστές αλλάζουν σε κατάσταση αναμονής, ώστε να μπορείτε να αποθηκεύσετε τις μπαταρίες αν δε θέλετε να τις χρησιμοποιήσετε αμέσως, χωρίς να καταναλώνεται επιπλέον ενέργεια.

Δείτε τους φορτιστές εδώ:

http://bit.ly/1TYn5lw

http://bit.ly/1UEfw07

Η στροφή προς έναν τρόπο ζωής πιο φιλικό προς το περιβάλλον αφορά όλους μας και ξεκινά πρώτα από το σπίτι. Μια μικρή αλλαγή όπως η μετάβασή μας σε επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, μπορεί να φέρει σημαντικά αποτελέσματα!

 

Διαβάζονται σήμερα

Σχόλια αναγνωστών

43χρονος εξωθούσε γυναίκες στην πορνεία

«Kάποτε κάποιος υπουργός εφεύρε τη μέθοδο εξάληψης των προαγωγών (πατρώνων) και για μια 20ετία εξηλήφτηκαν! ...»
knak  |  10:11

Σήμερα στην «Κ»: Σε βαθιά κρίση οι θεσμοί στην Κύπρο

«Όταν αξιωματούχοι αποδεικνύονται λερωμένοι, μην περιμένετε χαΐρι! »
knak  |  10:08

Ο τουρκικός στρατός εμποδίζει το άνοιγμα του οδοφράγματος Δερύνειας

«Ας είναι καλά οι θερμοκέφαλοι! Με κλειστό οσόφραγμα και στείλαμε το μισό τουριαμό στα Καταχόμενα... ...»
Pink  |  08:11

#PoliticsBlog Ο πιο εύκολος αντίπαλος, η Λουτ και το αγνοούμενο πόρισμα

«Εσύ και ο συνομιλητής σου, που πολύ βολικά δεν αναφέρεις ποιος είναι, πρέπει να αντιληφθείτε ότι ανήκετε ...»
Yiannos  |  10:15

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση

Η αστική ανάπλαση, εξαιτίας του νέου χώρου της Google, είναι ένας λόγος που ανησυχεί τους κατοίκους.

«Αντίσταση» στην Google

O νέος χώρος της εταιρείας στο Βερολίνο προγραμματίζεται να λειτουργήσει το φετινό φθινόπωρο
Newsroom Κ, Αθήνα
 |  ΝΕΑ