ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Eπαναφορτιζόμενες μπαταρίες LADDA

Έχετε σκεφτεί πόσο πολύ βασιζόμαστε στις μπαταρίες στην καθημερινή μας ζωή, για να χρησιμοποιούμε όλες τις μικροσυσκευές στο σπίτι μας;

Ως αποτέλεσμα, καθημερινά γίνεται μεγάλη σπατάλη ενέργειας, με σοβαρό αντίκτυπο στο περιβάλλον. Με τη νέα σειρά επαναφορτιζόμενων μπαταριών και φορτιστών της ΙΚΕΑ, μπορούμε να διαχειριζόμαστε καλύτερα την ενέργεια που ξοδεύουμε στο σπίτι, συνεισφέροντας έτσι στη διάσωση των φυσικών πόρων του πλανήτη μας.

Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες LADDA είναι διαθέσιμες σε μεγέθη ΑΑ & ΑΑΑ και μπορούν να φορτιστούν μέχρι 1500 φορές, πράγμα που σημαίνει ότι αποφεύγεται η χρήση 1500 αλκαλικών μπαταριών. Διατίθενται σε υψηλή και σε χαμηλή ενέργεια, ώστε να είναι κατάλληλες για κάθε συσκευή. Η χαμηλή τους τιμή κάνει τη στροφή σε επαναφορτιζόμενες μπαταρίες προσιτή και εύκολη για όλους! Δείτε τις εδώ: http://bit.ly/2177oHw

Στην ΙΚΕΑ θα βρείτε επίσης ποικιλία φορτιστών που επιτρέπουν τόσο τη φόρτιση, όσο και την αποθήκευση των μπαταριών σας. Ο φορτιστής STORHÖGEN διαθέτει 12 ξεχωριστά κανάλια φόρτισης που σας επιτρέπουν να φορτίσετε 1-12 επαναφορτιζόμενες μπαταρίες την ίδια στιγμή και να αναμείξετε μπαταρίες AA και AAA.

Η οθόνη LCD εμφανίζει την κατάσταση φόρτισης κάθε μπαταρίας. Εναλλακτικά, αν δεν είστε κοντά σε πρίζα, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον φορτιστή VINNINGE που φορτίζει με USB. Όταν οι μπαταρίες είναι πλήρως φορτισμένες, οι φορτιστές αλλάζουν σε κατάσταση αναμονής, ώστε να μπορείτε να αποθηκεύσετε τις μπαταρίες αν δε θέλετε να τις χρησιμοποιήσετε αμέσως, χωρίς να καταναλώνεται επιπλέον ενέργεια.

Δείτε τους φορτιστές εδώ:

http://bit.ly/1TYn5lw

http://bit.ly/1UEfw07

Η στροφή προς έναν τρόπο ζωής πιο φιλικό προς το περιβάλλον αφορά όλους μας και ξεκινά πρώτα από το σπίτι. Μια μικρή αλλαγή όπως η μετάβασή μας σε επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, μπορεί να φέρει σημαντικά αποτελέσματα!

 

Διαβάζονται σήμερα

Σχόλια αναγνωστών

Στα 3,1 δισ. ευρώ μειώθηκε το εμπορικό έλλειμμα στην Κύπρο

«" Οι συνολικές εξαγωγές ανήλθαν σε €3 δισ, αύξηση 53% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του 2017 (€1 δισ. ...»
Χρίστος  |  17:42

Στα 3,1 δισ. ευρώ μειώθηκε το εμπορικό έλλειμμα στην Κύπρο

«Έλεος.... "Οι εισαγωγές από τον υπόλοιπο κόσμο ανήλθαν σε €171,7 δισ, αύξηση 6,4% σε σύγκριση με ...»
Χρίστος  |  17:38

Επίθεση Αλβανών χάκερς στην ιστοσελίδα της, καταγγέλλει η Αλληλεγγύη

«Το σχόλιο του Ντόμπρος Κελαήδης για τους Αλβανούς στην Κύπρο έχει αφαιρεθεί, γιατί χαρακτηρίστηκε από ...»
Γιάννης Αδειλίνης, online editor «K»  |  13:40

#PoliticsBlog Τα X-files της Χρυσταλλούς, τα ΜΕΔ και τα συρτάρια

«Ποδκιάντροπη τελικά και αυτή η άριστη των αρίστων.»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  12:41

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση