Kathimerini.com.cy
Ένα καλοβαλμένο εστιατόριο με έμφαση στο κρασί και την lounge ατμόσφαιρα. To μενού περιλαμβάνει 20 πιάτα με βάση τη διεθνή κουζίνα, από Tataki τόνου μέχρι steak και χταπόδι με φάβα Σαντορίνης. Ενημερωμένη κάβα κρασιών σε ειδικό χώρο με πάνω από 100 ετικέτες από όλο τον κόσμο με ιδιαιτερότητα στον ελληνικό αμπελώνα. Την γενική επιμέλεια, όπως και στο επίσης καινούργιο Via Santaroza, έχει ο Κυριάκος Τζιαλής, γνωστός από τις μεγάλες παλιές επιτυχίες των Da Capo και La Pasteria.
Δ-Κ 17.00-01.00
Σπύρου Κυπριανού 3Γ, Λευκωσία
Δείτε την Μπυραρία Barrafino στον οδηγό Wiz
Δείτε περισσότερα εστιατόρια στον οδηγό Wiz