ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 00:43
 

Cookies με γλυκό του κουταλιού (βίντεο σε 1')

Συνταγή της Αθηνάς Λοϊζίδου

Newsroom K

Για 12 cookies

Υλικά

50 γρ. coconut oil

300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1 αβγό

100 γρ. βρώμη

120γρ. καστανή ζάχαρη

85 ml γάλα καρύδας

1 κουταλάκι baking powder

1 κουταλάκι κανέλα CAPTAINS

1 δόση Μαστίχα με ζάχαρη βανίλια CAPTAINS

100 γρ. γλυκό περγαόντο, στραγγισμένο, πλυμένο και κομμένο σε κομματάκια

 

Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολο

Χρόνος Ετοιμασίας: 20΄

Χρόνος Ψησίματος: 10΄

Θερμίδες ανά cookie: 150

 

ΕΚΤΈΛΕΣΗ

1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς και στρώνουμε μια λαμαρίνα με λαδόχαρτο.

2. Ρίχνουμε στο πολιμίξερ το coconutoil, το αλεύρι, το αβγό, τη βρώμη, τη ζάχαρη, το γάλα, τη μαγειρική σόδα, τη κανέλα, και χτυπάμε μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά.

4. Μεταφέρουμε τη ζύμη σε ένα μεγάλο μπολ, ρίχνουμε μέσα τα κομματάκια γλυκό και ζυμώνουμε με το χέρι.

5. Με τη βοήθεια ενός scoop παγωτού παίρνουμε μπαλίτσες από το μείγμα και τις τοποθετούμε αραιά στη λαμαρίνα. Ψήνουμε τα cookies για 10 λεπτά μόνο. Αφήνουμε να κρυώσουν λίγο πριν

σερβίρουμε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Μεγάλο «stop» σε ρωσικές εταιρείες και τραπεζικούς λογαριασμούς

«Τις απώλειες εσόδων θα τις αναπληρώσουν τα ναυτάκια του Έκτου Στόλου! (Εδώ γελάμε). Αρκετά μας άντεξαν ...»
CGA  |  08:25

Αναστασιάδης: Δεν είναι με το να δίνεις μόνο που θα εξευρεθεί λύση (βίντεο)

«…ούτε με τις περαπεδκιώτικες πονηράδες!!!»
Ai Em  |  09:37

#PoliticsBlog Το θεαματικό φινάλε της Χρυσταλλούς και ο δυναμισμός του Συλλούρη

«Κουτοπονηράδες. Εδώ βουλευτές με μη εξυπηρετούμενα δάνεια διαπραγματεύτηκαν και ψήφισαν νομοσχέδια που ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  12:38

Στα 3,1 δισ. ευρώ μειώθηκε το εμπορικό έλλειμμα στην Κύπρο

«" Οι συνολικές εξαγωγές ανήλθαν σε €3 δισ, αύξηση 53% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του 2017 (€1 δισ. ...»
Χρίστος  |  17:42

Εστιατόρια: Τελευταία Ενημέρωση

Ο χώρος καλαίσθητος με το ξύλο να επικρατεί στη διακόσμηση και με ανοιχτή κουζίνα προσφέρεται για φαγητό μεσημέρι και βράδυ

Marbre Fusion Grill

Ένα fusion grill εστιατόριο στο ισόγειο χώρο του πεντάστερου ξενοδοχείου Radisson Blu
Newsroom K
 |  ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
Γυαλιστερές και μύδια, ραβιόλι, που σερβίρονται με σος ντομάτας και γαρίδες

Honey / Gourmet

Ο χώρος συνδυάζει παραδοσιακές και μοντέρνες διακοσμητικές επιλογές, με εποχιακές προτάσεις πιάτων
Newsroom K
 |  ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
Value for money τιμές και ζεστή υποδοχή

Kona Kai / Ethnic

Η κάρτα μεγάλη, αναλυτική, με όλα τα all time classic πιάτα από Κινέζους σεφ
Newsroom K
 |  ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
Σερβίρει από νωρίς το πρωί, γευστικά αφράτα donuts με γέμιση σοκολάτα, κρέμα φράουλας και όχι μόνο

Hero donuts and more

Η Λάρνακα έχει αποκτήσει τη δική της γλυκιά γωνιά για donuts και άλλα πολλά...
Newsroom K
 |  ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
Το μενού περιλαμβάνει επιλογές από ορεκτικά, σαλάτες, black angus burger, ριζότο, μπριζόλες, σολομό

Mousse All day / All day cafe bar

Φαγητό το μεσημέρι με πιάτα της διεθνούς κουζίνας ενώ το απόγευμα έως αργά το βράδυ σερβίρει κοκτέιλ
Newsroom K
 |  ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ