ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 08:40
 

Έτοιμη καπνιστή γαλοπούλα στον φούρνο με ζαμπόν και πορτοκάλι

Συνταγή της Αθηνάς Λοϊζίδου

Newsroom K

Για 12-15 μερίδες

 

Υλικά

1 ολόκληρη έτοιμη καπνιστή γαλόπουλα

8 χοντρές φέτες ζαμπόν

2 πορτοκάλια κομμένα σε φέτες

5 κουταλιές μαρμελάδα δαμάσκηνο

 

Εκτέλεση

1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς.

2. Στρώνουμε ένα πυρέξ με αλουμινόχαρτο και λαδόχαρτο.

3. Τοποθετούμε τη γαλοπούλα στο πυρέξ, απλώνουμε από πάνω τις φέτες ζαμπόν, αλείφουμε με μαρμελάδα και λίγη κανέλα, αν θέλουμε. Καλύπτουμε το πυρέξ και ψήνουμε τη γαλοπούλα για 15΄. Ξεσκεπάζουμε και ψήνουμε γι’ ακόμη 15΄ ακάλυπτη.

4. Κόβουμε τη γαλοπούλα σε φέτες και τη σερβίρουμε.

Για περισσότερες συνταγές μπείτε στο Athena Recipes

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Εστιατόρια: Τελευταία Ενημέρωση

Στο μενού του επίσης θα βρείτε sushi ρολάκια, sashimi, poke bowls, σαλάτες και πιάτα από την περουβιανή κουζίνα.

Bao Pau / Asian

Τα handmade bao buns μπορείτε να τα γεμίσετε με σολομό, τόνο, τραγανό κοτόπουλο και φυσικά πάπια
Newsroom K
 |  ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
Ένας όμορφος καλτ χώρος περικυκλωμένος από όμορφα φυτά και γλάστρες, προσφέρει δελεαστικό κυπριακό brunch/πρόγευμα.

Aristoklis brunch

Στο μενού τους θα βρείτε πιατέλες τυριών και αλλαντικών που μπορείτε να τις συνοδεύσετε με τοπικά κρασιά, σνακ και γρήγορα ...
Newsroom K
 |  ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
Βρίσκεται στην οδό Γλάδστωνος στη Λεμεσό, δίπλα από το αγαπημένο Cookhouse

Bowls / Healthy

Σερβίρει healthy bowls, απολαυστικά smoothies, εναλλακτικά ζεστά και κρύα ροφήματα
Newsroom K
 |  ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
X