ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Νέο βιβλίο για το κρασί από τον Δημήτρη Παυλίδη

Το «Wine Comprehension» είναι ένας εκπαιδευτικός οδηγός που μπορεί να βοηθήσει όσους ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν με το κρασί

Newsroom K

Ενα νέο βιβλίο για το κρασί με τίτλο «Wine Comprehension» κυκλοφόρησε πρόσφατα από τον Δημήτρη Παυλίδη, ο οποίος εξειδικεύεται σε θέματα του οίνου.

Το βιβλίο έχει εκδοθεί στις ΗΠΑ και είναι διαθέσιμο προς πώληση παγκόσμια, είναι γραμμένο στην αγγλική γλώσσα, το έχει προλογίσει ο Γιώργος Κασσιανός (Πρόεδρος του Συνδέσμου Οινοχόων Κύπρου) και συμπεριλαμβάνει ειδική αναφορά για την Κουμανταρία – το κυπριακό ιστορικό κρασί με την αρχαιότερη ονομασία κρασιού στον κόσμο.

Το βιβλίο είναι ένας εκπαιδευτικός οδηγός που μπορεί να βοηθήσει όσους ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν με το κρασί για να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους.

Συμπεριλαμβάνει έξι κεφάλαια ως ακολούθως: Αμπέλια και Αμπελοκαλλιέργεια, Οινοποίηση και Παλαίωση, Διαδικασία Ανάλυσης και Αξιολόγησης, Ετικέτα και Γεωγραφία, Αξεσουάρ κρασιού και Σερβίρισμα κρασιού και Απόλαυση.


Ο συγγραφέας του βιβλίου, Δημήτρης Παυλίδης

Το βιβλίο πωλείται προς 12 ευρώ και είναι διαθέσιμο στην Κύπρο, στο εστιατόριο Barrique στην Λευκωσία, Μενάνδρου 4. 1066. Τηλ. 70087080, καθώς επίσης και στο διαδίκτυο, στην ιστοσελίδα www.lulu.com/shop

Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει από τον Γιώργο Κασσιανό, την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018, 19:00-21:00 μμ, στην αίθουσα UNESCO του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, Τηλ. 22841500.
www.facebook.com/winecomprehension

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Ακιντζί: Αποκεντρωμένη ομοσπονδία με αποτελεσματική συμμετοχή Τ/κ

«Ευτυχως που οι διεθνεις συγκυριες δεν ευνοουν τους τουρκαλλαδες, οποτε οι απειλες και εξυπνοβλακιες ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  07:53

Ο Πρόεδρος δεν είναι το πρόβλημά μας

«Πολύ καλό το άρθρο σας αλλά εγώ θα άλλαζα τον τίτλο σε «Ο Πρόεδρος δεν είναι το ΜΟΝΟ πρόβλημά μας». ...»
Yiannos  |  07:41

ΓΓ ΑΚΕΛ: Αποφεύγει να συζητήσει ουσιαστικά ζητήματα του Κυπριακού ο Πρόεδρος

«Γιάννο, τον τύπο τον διαβάζω εδώ και καιρό. Είναι φανατικά οπαδός της άρνησης και του αντιακελισμού, ...»
ΧΧΧ  |  10:21

ΓΓ ΑΚΕΛ: Αποφεύγει να συζητήσει ουσιαστικά ζητήματα του Κυπριακού ο Πρόεδρος

«Και αφού έχει την μαγική και εύκολη συνταγή ο Άντρος και αφού θεωρεί ότι έχει έρισμα στους Τουρκοκύπριους, ...»
Γιώργος  |  10:07

Εστιατόρια: Τελευταία Ενημέρωση

Ο χώρος καλαίσθητος με το ξύλο να επικρατεί στη διακόσμηση και με ανοιχτή κουζίνα προσφέρεται για φαγητό μεσημέρι και βράδυ

Marbre Fusion Grill

Ένα fusion grill εστιατόριο στο ισόγειο χώρο του πεντάστερου ξενοδοχείου Radisson Blu
Newsroom K
 |  ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
Γυαλιστερές και μύδια, ραβιόλι, που σερβίρονται με σος ντομάτας και γαρίδες

Honey / Gourmet

Ο χώρος συνδυάζει παραδοσιακές και μοντέρνες διακοσμητικές επιλογές, με εποχιακές προτάσεις πιάτων
Newsroom K
 |  ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
Value for money τιμές και ζεστή υποδοχή

Kona Kai / Ethnic

Η κάρτα μεγάλη, αναλυτική, με όλα τα all time classic πιάτα από Κινέζους σεφ
Newsroom K
 |  ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
Σερβίρει από νωρίς το πρωί, γευστικά αφράτα donuts με γέμιση σοκολάτα, κρέμα φράουλας και όχι μόνο

Hero donuts and more

Η Λάρνακα έχει αποκτήσει τη δική της γλυκιά γωνιά για donuts και άλλα πολλά...
Newsroom K
 |  ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
Το μενού περιλαμβάνει επιλογές από ορεκτικά, σαλάτες, black angus burger, ριζότο, μπριζόλες, σολομό

Mousse All day / All day cafe bar

Φαγητό το μεσημέρι με πιάτα της διεθνούς κουζίνας ενώ το απόγευμα έως αργά το βράδυ σερβίρει κοκτέιλ
Newsroom K
 |  ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ