ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μάφιν με σοκολάτα και αμύγδαλα

Ιδανικό συνοδευτικό με τον απογευματινό καφέ

Newsroom K

Υλικά

Για περίπου 12 μάφιν

100 γρ. βούτυρο 100 γρ. ζάχαρη άχνη
2 αυγά
1 κάψουλα βανίλιας (βανιλίνη)
120 γρ. γάλα
250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1/2 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ
1 κουβερτούρα (125 γρ.), σε κομμάτια
80 γρ. αμύγδαλα, καβουρδισμένα και ψιλοκομμένα
Προετοιμασία 20' Ψήσιμο περίπου 30'
Διαδικασία Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C.

Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη άχνη για 5-6 λεπτά, να αφρατέψουν. Προσθέτουμε τα αυγά και τη βανίλια. Χαμηλώνουμε την ταχύτητα του μίξερ και ρίχνουμε εναλλάξ το γάλα με το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ. Ενσωματώνουμε την κουβερτούρα και τα αμύγδαλα. Βουτυρώνουμε καλά και αλευρώνουμε θήκες για μάφιν και μοιράζουμε εκεί το μείγμα.

Ψήνουμε τα μάφιν μας για περίπου 30 λεπτά, να χρυσίσουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Η αινιγματική Μελάνια Τραμπ είναι η νέα Νταϊάνα;

«Πιστευω οτι ο Προεδρος ΤΡΑΜΠ ειναι ανθρωπος ειλικρινης, δεν κρυβεται πισω απο πολιτικες ρητορειες, ειναι ...»
Στελιος Χριστοδουλιδης  |  15:09

Η αινιγματική Μελάνια Τραμπ είναι η νέα Νταϊάνα;

«Πιστευω οτι η Μελανια Τραμπ με την βοηθεια ειδικων θα εξελιχθει σε προτυπο Πρωτης Κυριας γιατι εχει ...»
Στελιος Χριστοδουλιδης  |  14:56

Γλυκά: Τελευταία Ενημέρωση

Καλύτερα το γλυκό αυτό να το φάμε την επόμενη μέρα, οπότε θα έχουν δέσει απόλυτα οι γεύσεις

Τιραμισού χωρίς αυγά

Ένα από τα μυστικά της συνταγής είναι πως ο καφές πρέπει να είναι κρύος, ώστε να μην πανιάσουν τα σαβουαγιάρ
Newsroom Κ, Αθήνα
 |  ΓΛΥΚΑ
Τα αφράτα μπισκότα μπορούν να διατηρηθούν για αρκετές ημέρες όταν τα τοποθετήσουμε σε δοχείο που κλείνει αεροστεγών

Cookies χωρίς βούτυρο

Για όσους αποφεύγουν το βούτυρο, δεν είναι απαραίτητη η χρήση φουντουκιών και σοκολάτας
Newsroom Κ, Αθήνα
 |  ΓΛΥΚΑ
Αλείφουμε τα εκλεράκια με λιωμένη κουβερτούρα.

Ψευτοεκλέρ

Φτιάξτε εύκολα και γρήγορα τα πιο νόστιμα και τραγανά σπιτικά εκλέρ
Newsroom Κ, Αθήνα
 |  ΓΛΥΚΑ