ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μάφιν με σοκολάτα και αμύγδαλα

Ιδανικό συνοδευτικό με τον απογευματινό καφέ

Newsroom K

Υλικά

Για περίπου 12 μάφιν

100 γρ. βούτυρο 100 γρ. ζάχαρη άχνη
2 αυγά
1 κάψουλα βανίλιας (βανιλίνη)
120 γρ. γάλα
250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1/2 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ
1 κουβερτούρα (125 γρ.), σε κομμάτια
80 γρ. αμύγδαλα, καβουρδισμένα και ψιλοκομμένα
Προετοιμασία 20' Ψήσιμο περίπου 30'
Διαδικασία Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C.

Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη άχνη για 5-6 λεπτά, να αφρατέψουν. Προσθέτουμε τα αυγά και τη βανίλια. Χαμηλώνουμε την ταχύτητα του μίξερ και ρίχνουμε εναλλάξ το γάλα με το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ. Ενσωματώνουμε την κουβερτούρα και τα αμύγδαλα. Βουτυρώνουμε καλά και αλευρώνουμε θήκες για μάφιν και μοιράζουμε εκεί το μείγμα.

Ψήνουμε τα μάφιν μας για περίπου 30 λεπτά, να χρυσίσουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Λιλλήκας: Θα δώσω τη μάχη μέχρι τέλους

«και αρχιζεις να συζητας εκει που εφτυνες.... »
STE  |  12:12

Λιλλήκας: Θα δώσω τη μάχη μέχρι τέλους

«Οι μονες μαχες που δινεις ειναι για καρεκλες και κονδυλια προωθησης τα οποια πηρες απο ολα τα κομματα ...»
STE  |  12:11

#PoliticsBlog Οι τραμουντάνες στην πριγκιπική αυλή και η δια βοής στέψη...

«Το παιζει πιθανον διαδοχος α λα Justin Trudeau, αλλα δυστυχως χωρις τους κοιλιακους και τα αλλα χαρισματα ...»
Λευκωσιατης  |  11:49

Δοκιμάζει αντιδράσεις το «Μπαρμπαρός»

«Εχετε δίκαιο κύριε Τάσο. Λόγω της πίεσης του χρόνου για συνεχή ενημέρωση φεύγουν της ομάδας κάποια ...»
Δημήτρης Λοττίδης  |  21:09

Γλυκά: Τελευταία Ενημέρωση