ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 15:02
 

News Room

Devil’s Food Cake με επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος

Newsroom Κ, Αθήνα Σε ένα μπολ ανακατεύουμε πολύ καλά το ζεστό γάλα με το κακάο ώστε να μην έχει σβόλους. Προσθέτουμε το γιαούρτι, ανακατεύουμε και αφήνουμε το μείγμα να έρθει σε θερμοκρασία περιβάλλοντος. Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, τη μαγειρική σόδα, τη βανίλια και αλάτι.
Καλύτερα το γλυκό αυτό να το φάμε την επόμενη μέρα, οπότε θα έχουν δέσει απόλυτα οι γεύσεις

Τιραμισού χωρίς αυγά

Ένα από τα μυστικά της συνταγής είναι πως ο καφές πρέπει να είναι κρύος, ώστε να μην πανιάσουν τα σαβουαγιάρ
Newsroom Κ, Αθήνα
 |  ΓΛΥΚΑ
Τα αφράτα μπισκότα μπορούν να διατηρηθούν για αρκετές ημέρες όταν τα τοποθετήσουμε σε δοχείο που κλείνει αεροστεγών

Cookies χωρίς βούτυρο

Για όσους αποφεύγουν το βούτυρο, δεν είναι απαραίτητη η χρήση φουντουκιών και σοκολάτας
Newsroom Κ, Αθήνα
 |  ΓΛΥΚΑ
Αλείφουμε τα εκλεράκια με λιωμένη κουβερτούρα.

Ψευτοεκλέρ

Φτιάξτε εύκολα και γρήγορα τα πιο νόστιμα και τραγανά σπιτικά εκλέρ
Newsroom Κ, Αθήνα
 |  ΓΛΥΚΑ