ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Beauty tips: Πώς να βαφτείς μέσα σε 3 λεπτά;

Εντυπωσιακό beauty look με μερικές εύκολες κινήσεις

Kathimerini.gr

Συνήθως δεν έχεις όσο χρόνο χρειάζεσαι για να ασχοληθείς όσο θα ήθελες με το μακιγιάζ σου κι έτσι καταλήγεις σχεδόν πάντα να εφαρμόζεις μόνο το foundation και το concealer σου, λίγη μάσκαρα και ένα από τα αγαπημένα σου κραγιόν.

Αν όμως ήξερες ότι μέσα σε 3 λεπτά μπορείς να πετύχεις ένα εντυπωσιακό beauty look με μερικές εύκολες κινήσεις, δεν θα το δοκίμαζες; Χρειάζεσαι μόνο να ανακαλύψεις τα προϊόντα που θα σου εξασφαλίσουν ένα πετυχημένο και μοντέρνο αποτέλεσμα.

1. Χρησιμοποίησε ένα μολύβι ματιών σε έντονο χρώμα

Το να τονίσεις τα μάτια σου είναι ένα έξυπνο και γρήγορο τρικ, που θα σε βοηθήσει να δείχνεις υπέροχη από το πρωί μέχρι το βράδυ. Αν όμως, το μπλε ελεκτρίκ σου φαίνεται έντονο για το γραφείο, μπορείς να το κρατήσεις για τη βραδινή σου βόλτα κι έτσι για το πρωί να επιλέξεις μία παστέλ απόχρωση.

2. Προτίμησε ένα ματ κραγιόν

Εφαρμόζοντας ένα primer χειλιών πριν το ματ κραγιόν σου, το μακιγιάζ σου θα κρατήσει για ώρες. Επίπλεον, αν θέλεις να πετύχεις ένα τέλειο αποτέλεσμα, μην ξεχάσεις να χρησιμοποιήσεις κι ένα μολύβι για το περίγραμμα.

3. Το λευκό μολύβι φωτίζει σωστά τα μάτια σου

Μπορείς να το έχεις πάντα στο νεσεσέρ σου και να το χρησιμοποιείς, όταν θέλεις να τονίσεις τα μάτια σου σε ένα σχετικά φυσικό beauty look. Εφάρμοσέ το στις εσωτερικές γωνίες των ματιών σου και στην αρχή του κάθε βλεφάρου.

4. Διάλεξε ίδιο χρώμα σκιά με την απόχρωση του κραγιόν σου

Οι απαλές αποχρώσεις του ροζ, του ροδί ή του ροδακινί είναι ιδανικές για το συγκεκριμένο τρικ. Μην ξεχνάς πως το θέμα είναι να είσαι πάντα καλόγουστη και περιποιημένη.

5. Το φωτεινό κραγιόν θα αναδείξει το μακιγιάζ σου

Για ένα σχετικά φυσικό μακιγιάζ προτίμησε να εφαρμόσεις ένα λαμπερό και ζωηρό χρώμα στα χείλη σου. Διάλεξε τη σωστή απόχρωση που ταιριάζει στην επιδερμίδα σου.

6. Τόλμησε να χρησιμοποιήσεις μία έντονη σκιά

Αν σου αρέσει να πειραματίζεσαι στο μακιγιάζ σου, μπορείς να το δοκιμάσεις. Θα κάνει σίγουρα τη διαφορά στο beauty look σου.

Γυναίκα: Τελευταία Ενημέρωση