ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Όσκαρ 2016: Οι γυναικείες εμφανίσεις που έκλεψαν την παράσταση

Ούτε φέτος μας απογοήτευσαν οι σταρ με τις επιλογές τους

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στην 88η απονομή των πιο γνωστών βραβείων του Hollywood πολλές διάσημες κυρίες περπάτησαν στο κόκκινο χαλί επιλέγοντας εντυπωσιακές δημιουργίες των μεγαλύτερων οίκων μόδας. Οι haute couture τουαλέτες, τα πανάκριβα αξεσουάρ και τα πιο λαμπερά beauty looks, έκλεψαν την παράσταση.

Κάνουμε αναφορά στις καλύτερες εμφανίσεις της απαστράπτουσας βραδιάς των φετινών βραβείων Όσκαρ. Οι λαμπερές ηθοποιοί κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις, δίνοντας μαθήματα στυλ και κομψότητας σε όλες τις γυναίκες ανά την υφήλιο.

Έτσι, η Jennifer Lawrence επέλεξε δημιουργία Dior, η Alicia Vikander, η οποία είναι αναμφίβολα το νέο hot πρόσωπο του Holllywood, πέτυχε ένα εξαιρετικό red carpet look, η Rooney Mara εντυπωσίασε με dramatic look και πολλές stars έδειξαν μία ιδιαίτερη αδυναμία στα metallics.

Ακολουθούν οι καλύτερες, κατά τη γνώμη μας, γυναικείες εμφανίσεις της βραδιάς της απονομής:

1) Η Cate Blanchett δικαίως έκλεψε τις εντυπώσεις της βραδιάς και κέρδισε τις καλύτερες κριτικές από κοινό και ειδικούς. Επέλεξε να φορέσει μία δημιουργία Armani Prive, σε ανοιχτό γαλάζιο, με φτερά και κρύσταλλα Swarovski. Συνδύασε το φόρεμά της με κοσμήματα Tiffany & Co., Roger Vivier clutch και ψηλοτάκουνα Giuseppe Zanotti.

2) Η Alicia Vikander, κατάφερε να κερδίσει το όσκαρ για τον Β’ γυναικείο ρόλο. Εκτός από αυτό, κατάφερε να δημιουργήσει πολύ καλές εντυπώσεις γύρω από τις στυλιστικές της επιλογές, μιας και διάλεξε να φορέσει ένα ασύμμετρο strapless Louis Vuitton φόρεμα, αποδεικνύοντας ότι η κλάση και η κομψότητα συνδυάζονται στον υπέρτατο βαθμό.

3)Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν και η εμφάνιση της Charlize Theron, η οποία έλαμπε στο κατακόκκινο φόρεμα Dior με εντυπωσιακό ντεκολτέ. Το συνδύασε με πανάκριβα διαμάντια Harry Winston και έκανε τη διαφορά, συνδυάζοντας το εκλεπτυσμένο σέξι με τη στυλάτη θηλυκότητα στις επιλογές.

4)Τέλος, η αγαπημένη Jennifer Lawrence μάς συνήθισε εδώ και πολλές οσκαρικές χρονιές σε στυλάτες εμφανίσεις. Αυτή τη χρονιά το τερμάτισε, επιλέγοντας μαύρο Dior Haute Couture φόρεμα με δαντελένιες λεπτομέρειες. Για αξεσουάρ επέλεξε κοσμήματα Chopard, ενώ την είδαμε να περπατάει στο κόκκινο χαλί με ένα εντυπωσιακό νέο στυλ στα μαλλιά.

 

Μόδα: Τελευταία Ενημέρωση