ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Sonia Rykiel x Lancôme: Τι ετοιμάζουν οι δυο Γαλλικοί οίκοι;

«Στη Lancôme βλέπω την ελεύθερη και χαρούμενη γυναίκα Rykiel»

Newsroom K

Ο oίκος Lancôme ανακοίνωσε τη συνεργασία του με την Sonia Rykiel για τη συλλογή μακιγιάζ Φθινόπωρο 2016. Μία συνεργασία στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που αναπτύσσει η Lancôme εδώ και πολλά χρόνια, με προσωπικότητες από τον κόσμο της τέχνης, της μόδας και των κοσμημάτων με την προηγούμενη να ήταν με τον Anthony Vaccarello.

Mε κοινό στοιχείο τους την Γαλλική κληρονομιά και το όραμα μιας ζωηρής και απελευθερωμένης θηλυκότητας, οι δυο οίκοι σχεδίασαν μια πλήρη φθινοπωρινή σειρά γεμάτη χρώμα, με αυθεντικό στυλ ελευθερίας, εμπνευσμένη από την περιοχή του Saint-Germain-des-Prés, έκει όπου γεννήθηκε ο οίκος μόδας Rykiel. Ο οίκος Rykiel είναι συνώνυμο της ελευθερίας της έκφρασης με την ιδρύτρια να επιθυμεί να συνεισφέρει με τον δικό της τρόπο στην απελευθέρωση των γυναικών σε σύγκριση με παλαιότερα.

«Στη Lancôme βλέπω την ελεύθερη και χαρούμενη γυναίκα Rykiel που κάνει τις δικές της επιλογές», εξηγεί η Julie de Libran, Καλλιτεχνική Διευθύντρια του οίκου Sonia Rykiel που από την ημέρα άφιξής της, επανεφήυρε με πίστη και επιτυχία την καινοτόμο και αιχμηρή κομψότητα της ιδρύτριας του οίκου.
"Μία ομορφιά που είναι κάποιες φορές φυσική, κάποιες άλλες σοφιστικέ αλλά ποτέ δεν υποκύπτει σε υποδείξεις. Οι δύο οίκοι μοιράζονται ένα κοινό όραμα για τη θηλυκότητα της σημερινής γυναίκας που είναι αληθινή και χειροπιαστή", συνέχισε.

Το κοινά μεταξύ τους επιβεβαιώνει η Françoise Lehmann, Γενική Διευθύντρια Lancôme Διεθνώς, "Η Sonia Rykiel είναι η απόλυτη ενσάρκωση της ιδέας που έχουμε για την Παριζιάνα. Μία γυναίκα που καλλιεργεί την ευχάριστη, χωρίς όρια ελευθερία και αρνείται να επιλέξει ανάμεσα στην ελαφρότητα ή στο βάθος, μια γυναίκα που είναι την ίδια στιγμή προκλητική και ερωτευμένη. Είναι το "πνεύμα του Saint-Germain", η ιδέα της ευτυχίας που σου χαρίζει η εικόνα σου, που τη δημιουργείς κάθε μέρα."

Η συλλεκτική συλλογή Sonia Rykiel x Lancôme θα είναι διαθέσιμη από τον Σεπτέμβριο 2016.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Δημήτρης Συλλούρης: Στο Φάκελο της Κύπρου θα αναζητηθούν αγνοούμενοι

«Ανδρέα Παράσχο, Αυτό εννοούσα τις προάλλες ..... Πώς συντηρούνται και διαχέονται οι πληροφορίες ...»
Απογοητευμένος  |  21:47

Εξαγγέλλει το Φθινόπωρο ο Κωνσταντίνος Χριστοφίδης

«Κατηγορούσε ασύστολα και ειρωνευόταν το ΑΚΕΛ και τώρα "εκοντοσυνάκτηκε" για το συμφέρον...»
Consumer  |  19:54

Κόντρα Aντρου-Νικόλα για πλαίσιο Γκουτιέρες

«Εισηγείσθαι να αποφευχθεί το πλαίσιο Γκουτιέρες, εισηγείσθαι αποπομπή του ΟΗΕ και της Διζωνικής Δικοινοτικής ...»
Consumer  |  19:51

Δημήτρης Συλλούρης: Στο Φάκελο της Κύπρου θα αναζητηθούν αγνοούμενοι

«ο φάκελος κάμνει αναφορά σε ονόματα? ονομάζει χουντικούς, πραξικοπηματίες, ΕΟΚΑ Β και συνεργάτες? Κάτι ...»
Consumer  |  19:50

Μόδα: Τελευταία Ενημέρωση