ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τα φλατ παπούτσια ανεβάζουν τη διάθεσή μας και αυτή την άνοιξη

Τέσσερα είδη παπουτσιών που θα λατρεύεις να φοράς

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Αποτελεί γεγονός ότι τα ψηλοτάκουνα υπήρξαν ανέκαθεν η αδυναμία των γυναικών, καθώς επίσης και τα παπούτσια που πάντα προτιμούσαν οι άντρες στις γυναίκες. Ωστόσο, αποτελεί κοινό μυστικό ότι τα φλατ παπούτσια είναι αυτά που επιλέγουν οι γυναίκες για να τις βγάλουν ασπροπρόσωπες σε κουραστικές μέρες, επιλέγοντάς τα για την άνεσή τους. Είναι ελαφριά, είναι πρακτικά και συνάμα κλασικά και κομψά.

Επενδύστε στα φλατ παπούτσια για τις εμφανίσεις σας από το πρωί στο γραφείο μέχρι και το βράδυ, στις επίσημές σας εμφανίσεις, με τα φορέματά σας.

Ακολουθούν τέσσερα είδα φλατ παπουτσιών που βρίσκονται φέτος την άνοιξη στην κορυφή των προτιμήσεων των γυναικών:

Μπαλαρίνες:
Αυτή την άνοιξη, οι στιλάτες μπαλαρίνες, ειδικά τα ζευγάρια που δένουν με κορδόνια στον αστράγαλο, έχουν την τιμητική τους, γι’ αυτό δεν έχετε παρά να επενδύσετε σε ένα κομμάτι σε ουδέτερη απόχρωση, που μπορεί να συνδυαστεί με τα περισσότερα ρούχα και αξεσουάρ της γκαρνταρόμπας σας.

Sneakers:
Είναι τα γνωστά μας ως «πάνινα» παπούτσια με κορδόνια, ενώ τα loafers είναι το μονοκόμματο είδος παπουτσιού, στα οποία το πόδι μπαίνει απευθείας μέσα, ακριβώς όπως και στα παντοφλάκια. Και τα δύο είδη παπουτσιού αποτελούν εξαιρετικές εναλλακτικές για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου, και υποστηρίζουν τόσο τις καθημερινές εμφανίσεις σου όσο και τις πιο επίσημες.

Εσπαντρίγιες:
Καθιερώνονται τη φετινή σεζόν με πιο πρωτότυπα κι ανατρεπτικά υλικά. Τα chic flat canvas είναι τα παπούτσια που όταν τα φορέσεις ξέρεις πως οι μέρες είναι πιο ηλιόλουστες αφού ήρθε επιτέλους η στιγμή να αποχωριστείς κάλτσες και καλσόν. Είναι άνετες και δεν αφήνουν το πόδι να ψηθεί στον ήλιο.

Oxford shoes:
Οι σχεδιαστές τα προτείνουν ως την τελευταία λέξη της μόδας, έχοντας το ανδρόγυνο look ως έναν από τους πρωταγωνιστές και αυτής της άνοιξης. Προτείνουν, λοιπόν, oxford και derby shoes για δυναμικές γυναικείες εμφανίσεις. Είναι βολικά, είναι ίσια (επιτέλους ένα ωραίο παπούτσι για κάθε μέρα) και χαρίζουν ακαταμάχητο στυλ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μόδα: Τελευταία Ενημέρωση