ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η αβάσταχτη ελαφρότητα του Λευκού

Διάλεξε το λευκό χρώμα για τις εμφανίσεις σου, γιατί το λευκό είναι το νέο μαύρο

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Αδιαμφισβήτητα, το μαύρο είναι ένα από τα αγαπημένα χρώματα, αν όχι το αγαπημένο, της κάθε γυναίκας. Οι γυναίκες επιλέγουν εδώ και χρόνια το μαύρο για την γκαρνταρόμπα τους, ανεξαρτήτως εποχής, είτε είναι χειμώνας είτε είναι καλοκαίρι.
Όσο, όμως, κι αν αγαπάμε το μαύρο, το χρώμα που βρίσκεται στην αντίπερα όχθη, το λευκό, θα κερδίζει πάντοτε τις καρδιές μας για την κοριτσίστικη αθωότητα που βγάζει προς τα έξω, καθώς επίσης και για τον δυναμισμό και την ένταση που κρύβει στα φαινομενικά λιμνάζοντα νερά του.

Μπορεί σε αρκετές περιπτώσεις να φοβόμαστε να το εμπιστευτούμε, είτε επειδή λερώνεται εύκολα είτε επειδή μπορεί να μην μας κολακεύει ιδιαίτερα. Και όμως, το λευκό είναι ένα αγαπημένο χρώμα που φωτίζει και κολακεύει ιδιαίτερα τις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, αποτελώντας ένα κλασικό και διαχρονικά όμορφο συνδυασμό.
Σου προτείνουμε διαφορετικούς τρόπους για να το εντάξεις και αυτή την άνοιξη δυναμικά στην γκαρνταρόμπα σου:

Ολόλευκο Κουστούμι
Ένα εντυπωσιακό και δυναμικό κομμάτι της μόδας, που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις σε κάθε εμφάνισή σου. Για περισσότερη γοητεία, συνδύασέ το με γόβες άλλου χρώματος, όπως κόκκινες ή μαύρες.

Λευκή ολόσωμη φόρμα
Η κομψότητα στο μεγαλείο της. Και πάλι τη διαφορά θα κάνουν τα αξεσουάρ σε έντονα χρώματα, για αντίθεση, καθώς και οι ψηλοτάκουνες γόβες ή ακόμα και οι χρωματιστές μπαλαρίνες.

Συνδυασμός λευκού με ντένιμ
Η πρωτοκαθεδρία του ντένιμ κερδίζει πόντους εάν συνδυαστεί με το λευκό χρώμα, είτε αυτό είναι μπλουζάκι είτε πουκάμισο είτε οποιοδήποτε άλλο κομμάτι. Με αυτό τον τρόπο θα πετύχετε ένα απλό, καθημερινό αποτέλεσμα. Ωστόσο, με τα κατάλληλα αξεσουάρ και παπούτσια, μπορείτε να πετύχετε και ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα για τη βραδινή σας εμφάνιση.

Λευκή φούστα
Διάλεξε μία μακριά λευκή φούστα και συνδύασέ την με τοπ σε έντονο χρώμα. Όποιο όμως και εάν είναι το μήκος της λευκής φούστας που θα επιλέξεις, δώσε ιδιαίτερη έμφαση στο πάνω μέρος του συνόλου σου και στα παπούτσια σου, για να πετύχεις ένα όσο το δυνατόν πιο κομψό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Λευκό φόρεμα
Η απόλυτη σικ επιλογή. Φορέστε το με γόβες ή sneakers. Να είστε προσεκτικές στη γραμμή που θα επιλέξετε, προσπαθώντας να σας δείχνει όσο το δυνατόν πιο κομψή.

Total white

Ένας δυναμικός συνδυασμός, παρά την όλη αθωότητά του. Πόνταρε σε αξεσουάρ και παπούτσια σε έντονο χρώμα, για να αποφύγεις να δείχνεις μονότονη.

Λευκό Παντελόνι
Τα παντελόνια καμπάνα έχουν επανέλθει στη μόδα για τη σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2016. Τόλμησε ένα λευκό παντελόνι καμπάνα λοιπόν, που θα τραβήξει όλα τα βλέμμα πάνω σου. Ιδιαίτερα καλαίσθητο συνδυασμό θα πετύχεις εάν το συνδυάσεις με ριγέ τοπ ή τοπ σε πιο γήινες αποχρώσεις.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μόδα: Τελευταία Ενημέρωση