ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η Folli Follie επαναφέρει τα metallics αυτό το καλοκαίρι

Δελτίο Τύπου

Η Folli Follie παρουσιάζει τη νέα καμπάνια ‘Silver Summer, που στόχο έχει να αναδείξει την πιο λαμπερή πλευρά της προσωπικότητα σας. Αυτή τη σεζόν, η Folli Follie επαναφέρει τα metallics παρουσιάζοντας μια κομψή και fashion-forward συλλογή από εντυπωσιακά σχέδια σε μεταλλικές αποχρώσεις, που θα γοητεύσουν ακόμη και τις πιο τολμηρές fashionistas. Το φουτουριστικό ύφος της συλλογής απεικονίζεται με τον πλέον δημιουργικό τρόπο στη φωτογράφηση της νέα καμπάνιας με πρωταγωνίστρια την Ασιατικής καταγωγής ηθοποιό και μοντέλο, Jennifer Tse. Η νέα καμπάνια της Folli Follie, ‘Silver Summer’, απογειώνει το ανεπιτήδευτο στιλ αποδεικνύοντας πως ένα ασημένιο κόσμημα ή ένα μεταλλικό αξεσουάρ μπορεί να αναδείξει το πιο απλό outfitχαρίζοντας του λάμψη. Το απαράμιλλο στιλ της Jennifer Tse αποτυπώνεται με τον πλέον ευφάνταστο τρόπο μέσα από τις συλλογές της νέας καμπάνιας της Folli Follie. 

Αξεσουάρ

Η Folli Follie επανέρχεται δυναμικά τη νέα σεζόν με το πιο απροσδόκητο και δυναμικό εαρινό trend, τις mini size τσάντες. Οι mini size τσάντες της Folli Follie αποτελούν τον ορισμό του έξυπνου στιλ.

 

Κάθε fashionista ετοιμάζεται να υποδεχτεί τη νέα σεζόν κρατώντας στα χέρια της μία τσάντα σε μεταλλική απόχρωση. Η Folli Follie επαναφέρει την ισχυρή τάση των metallics παρουσιάζοντας τη νέα συλλογή Metallic Love. Mini size σακίδια και φάκελοι σε μεταλλικές αποχρώσεις εμπνέουν αναπάντεχους συνδυασμούς αναδεικνύοντας κάθε εαρινό look. H συλλογή Metallic Love αποτελεί σταθμό στα αξεσουάρ της νέας σεζόν, με τα πιο πολυπόθητα κομμάτια να διεκδικούν επάξια μία θέση στα καθημερινά σύνολα. Μια συλλογή που σίγουρα θα συζητηθεί και θα αγαπηθεί από κάθε fashionista.

 

Οι mini bags της συλλογής Uptown Beauty της Folli Follie έχουν το ιδανικό μέγεθος για να συντροφεύσουν με στιλ τα καθημερινά σας looks καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Μοντέρνες mini τσάντες, ιδανικές για τις γυναίκες που αναζητούν την κομψότητα και αγαπούν το μίνιμαλ στιλ 24/7.

Κοσμήματα

Η Folli Follie παρουσιάζει την συλλογή Fashionably Silver, μια μοναδική συλλογή ασημένιων κοσμημάτων που θα κάνει την καρδιά κάθε fashionista να χτυπά πιο γρήγορα. Αντλώντας έμπνευση από τις τελευταίες τάσεις της μόδας, η νέα συλλογή προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία θεματικών σχεδίων από διαχρονικά αλλά και statement κομμάτια, που σίγουρα θα ικανοποιήσουν ακόμα και τις πιο ιδιαίτερες απαιτήσεις σας.

 

Εκλεπτυσμένα κοσμήματα από ασήμι, σκουλαρίκια και ear cuffs που αγκαλιάζουν κομψά το αυτί, κολιέ με καινοτόμα σχέδια και δαχτυλίδια, είναι ικανά να αναδείξουν με τον πιο κομψό τρόπο τη λαμπερή προσωπικότητα σας!

 

Τα εντυπωσιακά iconic σύμβολα της συλλογής Fashionably Silver απογειώνουν το μίνιμαλ χαρακτήρα της. Χεράκια της Φατιμά, φτερά, αστέρια αλλά και καρδιές αναδεικνύονται περίτεχνα μέσα από μια ευρεία γκάμα κοσμημάτων από ασήμι, δημιουργώντας κομψά δαχτυλίδια, hand cuffs και κολιέ με ροκ χαρακτήρα. Κομμάτια που αποπνέουν διαχρονική κομψότητα και αντανακλούν τον κοσμοπολίτικο αέρα της Folli Follie.

Ρολόγια

Η ανατολή στο νησί της Σαντορίνης, ακόμη πιο ειδυλλιακή από το περίφημο ηλιοβασίλεμα, η υπόσχεση για ένα νέο ξεκίνημα, τα ζωντανά χρώματα, τα μοναδικά τοπία και η αίσθηση της ελπίδας: όλα εκφράζονται μέσα από τη δημιουργία του νέου μοτίφ της Folli Follie. Η εμβληματική καρδιά Heart4Heart εξελίσσεται και σχηματίζει ένα εντυπωσιακό λουλούδι: το Santorini Flower και παρουσιάζει μια εντυπωσιακή γκάμα διαφορετικών προτάσεων για αυτή τη σεζόν. Stainless steel ρολόγια σε ροζ χρυσό ή ασημί τόνους με το χαρακτηριστικό Santorini Flower μοτίφ να κυριαρχεί στο εσωτερικό του κάθε καντράν, είτε ολόκληρο είτε μισό, παρακινεί τις αυθεντικές fashionistas για αμέτρητους κομψούς συνδυασμούς. Οι νέες προσθήκες ρολογιών στη συλλογή Santorini Flower συνδυάζουν απαράμιλλο στυλ και λειτουργικότητα. Επιλέξτε ανάμεσα σε φωτεινό κίτρινο, πορτοκαλί, καφέ, κλασικό μαύρο, σαγηνευτικό κόκκινο, βαθύ γαλάζιο, παιχνιδιάρικο ροζ, φούξια ή μοβ.

 

Τα ρολόγια από τη συλλογή Match Point της Folli Follie αποτελούν την πιο κομψή στιλιστική πρόταση για αυτή τη σεζόν. Ο ρετρό σχεδιασμός τους, με έμφαση στην λεπτομέρεια, συνδυάζεται αρμονικά με νότες πολυτέλειας, αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο την κομψή συλλογή ρολογιών Match Point. Μια συλλογή που αποδεικνύει ότι ένα κλασικό ρολόι μπορεί να αναδείξει κάθε εμφάνιση. Κλασσικά σχέδια σε δύο μεγέθη, διαθέσιμα σε ροζ χρυσό ή stainless steel, με διαχρονικά στοιχεία απαράμιλλου στιλ, όπως το Ρωμαϊκό αριθμητικό καντράν.

 

Τα δερμάτινα λουράκια συμπληρώνουν το σοφιστικέ χαρακτήρα της συλλογής και καθιστούν αναμφισβήτητα τα ρολόγια της συλλογής Match Point, το απόλυτο fashion item της σεζόν. Επιλέξτε ανάμεσα στο φωτεινό μπλε, το εκρού, το πορτοκαλί, το παστέλ ροζ αλλά και σε πιο κλασικές επιλογές όπως το καφέ, το κόκκινο ή το μαύρο.

 

Αν αυτή την σεζόν αναζητάτε το κατάλληλο statement αξεσουάρ και κόσμημα για να αναδείξετε την πιο μοντέρνα και fashion πλευρά σας, τότε οι συλλογές της Folli Follie θα σας βγάλουν με μιας από το στιλιστικό αδιέξοδο.

Μόδα: Τελευταία Ενημέρωση