ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η αυτοκρατορία της παντελόνας αντεπιτίθεται

Τα άνετα, φαρδιά παντελόνια, οι λεγόμενες παντελόνες, επιστρέφουν στη μόδα

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Έχουν επιστρέψει και πάλι δυναμικά στη μόδα και έχουν καταφέρει να περιορίσουν τις πρόσφατες τάσεις στα παντελόνια, όπως είναι τα λεγόμενα skinny παντελόνια, που επίσης πρωταγωνιστούν αυτή την εποχή.

Όσο ο καιρός γίνεται ακόμα πιο ζεστός, η επιλογή που μας δίνουν μας φαίνεται όλο και περισσότερο ελκυστική και έτσι οι παντελόνες επιλέγονται από όλο και περισσότερες γυναίκες.
Είτε με χρώματα είτε με prints, ανήκουν αναντίλεκτα στα πιο μοντέρνα και καυτά κομμάτια της σεζόν.

Και όχι αδίκως, αφού είναι άνετες και κομψές, πρακτικές και δροσερές. Επιπλέον, κολακεύουν και συνάμα αναδεικνύουν όλους τους γυναικείους σωματότυπους, αφού μπορούν να κρύψουν ατέλειες, αλλά και να τονίσουν όλα τα σημεία που καλό θα ήταν να τονιστούν, κάνοντας μία γυναίκα ακόμα πιο ελκυστική.

Επιπλέον, μπορείτε να τις συνδυάσετε με μεγάλη ευκολία, μιας και δεν σας περιορίζουν. Έτσι, είτε με crop tops είτε με πουκάμισα, είτε με απλά φανελάκια, μπορείτε να πετύχετε τον συνδυασμό και την εμφάνιση που επιθυμείται.

Μπορείτε, επίσης, να πειραματιστείτε ανάλογα με το στυλ σας, δίνοντας σημασία στο μήκος της παντελόνας, δηλαδή εάν αυτό θα είναι κοντό η μακρύ. Τέλος, οι παντελόνες μπορούν να σας βγάλουν ασπροπρόσωπες τόσο το πρωί στο γραφείο, με τα χαμηλά σας παπούτσια, όσο και το βράδυ στην έξοδό σας, με τις ψηλοτάκουνες γόβες σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μόδα: Τελευταία Ενημέρωση