ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Nαι στις backpacks και αυτό το καλοκαίρι

Ιδανικές τόσο για τα πρωινά στο γραφείο όσο και για τις βόλτες μας στην πόλη

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Οι τάσεις των ΄90s επιστρέφουν στη μόδα και μία από αυτές τις τάσεις είναι και αυτή των backpacks ή αλλιώς των σακιδίων, που κυριαρχούν και φέτος το καλοκαίρι στις επιλογές πολλών γυναικών. Μας βγάζουν από τη δύσκολη θέση και ταυτόχρονα αποτελούν σημάδι γούστου και κομψότητας, μιας και έχουν κυριαρχήσει και στα φετινά ντεφιλέ μόδας.

Τις επιλέγουμε, λοιπόν, κατά κόρον και αυτό το καλοκαίρι, μιας και είναι ιδιαίτερα πρακτικές, βολικές και άνετες. Μας ελευθερώνουν τα χέρια, προσδίδοντας ανεμελιά και ξεγνοιασιά, αφού μαζί τους νιώθουμε και πάλι μαθητριούλες. Δροσερές και αεράτες, δεν μας «ταλαιπωρούν» καθόλου κατά τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες

Είναι ιδανικές τόσο για τα πρωινά στο γραφείο όσο και για τις βόλτες μας στην πόλη, μιας και διατίθενται σε πολλά στυλ, σχέδια και χρώματα. Επιπλέον, διατίθενται και σε πολλά υλικά, με αποκορύφωμα τη δερμάτινη backpack, για έξτρα πόντους στυλ και κομψότητας.

Ιδιαίτερα τα ζεστά και παστέλ χρώματα ενδείκνυνται για τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις, όπως επίσης και τα φωτεινά χρώματα, που προσφέρουν έξτρα ζωντάνια και ενεργητικότητα.
Τέλος, οι backbacks είναι όσο girly χρειάζεται, για τις παιχνιδιάρικες και κοριτσίστικές μας διαθέσεις. Για αυτό τις αγαπάμε ιδιαίτερα και θα τις τιμήσουμε δεόντως και αυτό το καλοκαίρι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μόδα: Τελευταία Ενημέρωση