ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Οι τάσεις της σεζόν και πώς να τις πετύχετε

Μεταξύ άλλων δοκιμάστε γραμμικό eyeliner, έντονες στρώσεις μάσκαρας και burgundy χείλη

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Οι οίκοι ομορφιάς κάθε χρόνο όπως και στο κομμάτι της μόδας δημιουργούν τάσεις για το μακιγιάζ και μας προτείνουν τι πρέπει να αφήσουμε πίσω μας, τι να κρατήσουμε και τι νέο να δοκιμάσουμε.

Σας προτείνουμε 5 τάσεις της σεζόν σε μακιγιάζ όπου αυτή την εβδομάδα θα αναλύσουμε τη κάθε μια ξεχωριστά. Τι μας προτείνει η κάθε τάση, πώς θα την πετύχουμε βήμα-βήμα και ποια είναι η ιδανική περίσταση που μπορούμε να υιοθετήσουμε την κάθε μια.

Ποιες είναι οι τάσεις για αυτή τη σεζόν;

Τα burgundy χείλη, το γραμμικό eyeliner, έντονες στρώσεις μάσκαρας, glitter στα μάτια και καθαρό πρόσωπο, τάσεις τις οποίες θα δούμε να παίζουν αρκετά αυτή τη σεζόν.

Τα σκούρα ή αλλιώς burgundy χείλη είναι must κάθε τέτοια σεζόν αφού συνοδεύουν συνήθως τις βραδινές μας εξόδους χωρίς αυτό να αποκλείει την εφαρμογή της τάσης και στο γραφείο. Tα είδαμε στο σόου της Mary Katrantzou, Marni και Dior τα οποία διέφεραν μεταξύ τους αλλά όλα τα looks κινούνταν σε παρόμοιες αποχρώσεις.

Πώς θα πετύχετε το look αυτό;

Αν θα επιλέξετε ματ κραγιόν ή γυαλιστερό σχεδιάστε το περίγραμμα των χειλιών σας με ένα lip pencil το οποίο είναι σε απόχρωση σχεδόν ίδια με το κραγιόν σας. Μια άλλη τάση που μπορείτε να ακολουθήσετε για να πετύχετε το look είναι να εφαρμόσετε υγρό κραγιόν το οποίο θα μεταμορφωθεί σε ματ το οποίο δεν θα αφυδατώσει τα χείλη σας. Αφήστε το υπόλοιπο πρόσωπο καθαρό χωρίς να προσθέσετε άλλο χρώμα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μόδα: Τελευταία Ενημέρωση