ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Γιατί η υπόθεση «ομορφιά» δεν ήταν ποτέ ξανά τόσο εύκολη

Μικρά μυστικά ομορφιάς που θα αναδείξουν το καλύτερό σου πρόσωπο

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το νεσεσέρ ομορφιάς κάθε γυναίκας είναι συνεχώς γεμάτο με πάρα πολλά καλλυντικά, των οποίων αγνοούμε τη σωστή τους χρήση. Και όμως, το να περιποιηθούμε το πρόσωπό μας δεν είναι καθόλου δύσκολη υπόθεση. Με πολύ απλές κινήσεις στο μακιγιάζ, μπορούμε να βγάλουμε προς τα έξω τον ομορφότερό μας εαυτό: 

1) Υπόθεση «Κραγιόν»

Για να έχει μεγαλύτερη διάρκεια το κραγιόν σου μπορείς να το ενισχύσεις με ένα μολύβι χειλιών ή ένα primer. Επιπλέον, πριν να εφαρμόσεις το κραγιόν σου, «πέρασε» τα χείλη σου με πούδρα. Επίσης, προτίμησε να αγοράσεις κραγιόν μακράς διαρκείας, από αυτά που κυκλοφορούν στην αγορά. Το κραγιόν σου με αυτούς τους τρόπους θα διατηρηθεί για πολλή ώρα!

2) Υπόθεση «Smokey eyes»

Το σωστό eyeliner μπορεί να κάνει θαύματα! Προτίμησε ένα eyeliner σε υγρή μορφή, το οποίο θα εφαρμόσεις με πινέλο και με προσεκτικό χέρι. Όσο και εάν σου φαίνεται αστείο, χρησιμοποίησε ένα κουτάλι για να σε βοηθήσει να πετύχεις τη γραμμή που εξέχει από το μάτι, για να καταφέρεις το τέλειο «γατήσιο» βλέμμα. Επιπλέον, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και σκουρόχρωμες και ανοιχτόχρωμες σκιές, τις οποίες θα μεταλλάσεις για καλύτερο αποτέλεσμα.

3) Υπόθεση «Concealer»

Για να καλύψουμε τους μαύρους κύκλους γύρω από τα μάτια βάζουμε λίγο concealer σχηματίζοντας «τρίγωνα» που ξεκινούν αμέσως κάτω από το μάτι και επεκτείνονται μέχρι και λίγο πιο κάτω. Η σωστή απόχρωση είναι πολύ σημαντική, όπως και η σωστή ποσότητα.

4) Υπόθεση «Lip Gloss»

Ακόμα και εάν είστε λάτρεις των ματ κραγιόν, μπορείτε να τοποθετήσετε λίγο lip gloss στο κέντρο των χειλιών σας, για να δείχνουν αυτά μεγαλύτερα και εντυπωσιακότερα.

5) Υπόθεση «Μολύβι Χειλιών»

Ενδείκνυται να χρησιμοποιείτε μολύβι χειλιών για να σχηματίζετε το περίγραμμα των χειλιών σας. Το χέρι σας πρέπει να είναι σταθερό και η απόχρωση που επιλέγεται να είναι κοντά στο χρώμα των χειλιών σας.

6) Υπόθεση «Μάσκαρα»

Μην αμελείτε δύο και τρεις στρώσεις μάσκαρα για εντυπωσιακό βλέμμα. Για καλύτερο αποτέλεσμα, ενδείκνυται να απλώνετε τη μάσκαρα τόσο στις πάνω όσο και στις κάτω βλεφαρίδες. Δοκιμάστε και άλλα χρώματα, πέραν του μαύρου, όπως καφέ ή μπλε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση

Το λάδι της Herbar, ενός brand με βάση το Βερολίνο, αντικατοπτρίζει την αυξανόμενη ζήτηση των καταναλωτών για φυσικά και ...
must.com.cy
 |  ΟΜΟΡΦΙΑ
X