ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ελαιόλαδο:Κάνει θαύματα σε σώμα και πρόσωπο

Πολλαπλά τα οφέλη σε μαλιά, δέρμα, μάτια και χείλη

Είμαστε τυχεροί να καταγόμαστε από μια χώρα όπου το ελαιόλαδο είναι από τα πιο βασικά προϊόντα μας. Πρέπει να το εκμεταλλευτούμε σωστά γιατί οι χρήσεις τους είναι θαυματουργές προς εμάς. Πως και που μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και να δούμε καταπληκτικά αποτελέσματα;

Μαλλιά:Το ελαιόλαδο μπορεί να αντικαταστήσει μία πολύ καλή μάσκα μαλλιών. Μισή ώρα πριν το λούσιμο ανακατέψτε 50ml ελαιόλαδο με λίγο μέλι και απλώστε το στα μαλλιά σας αποφεύγοντας τις ρίζες. Τυλίξτε τα με μία πετσέτα και μόλις περάσει η ώρα συνεχίστε κανονικά με το λούσιμο.

Δέρμα: Χρησιμοποιείστε ένα μείγμα με βάση το ελαιόλαδο για τα σημεία του σώματος που εμφανίζουν ξηρότητα. Σε 50 ml ελαιόλαδου, προσθέστε 50 ml λάδι καλέντουλας και λίγες σταγόνες από αιθέριο έλαιο λεβάντας. Πριν ξαπλώσετε απλώστε το μείγμα στις περιοχές του σώματος που παρουσιάζουν ξηρότητα.

Χείλη:Αν τα χείλη σας είναι πολύ σκασμένα τότε απλώστε τους λίγο ελαιόλαδο πριν τον ύπνο. Θα τα ενυδατώσει άμεσα. Για scrub χρησιμοποιήστε ελαιόλαδο με ζάχαρη. Τρίψτε για λίγο απαλά τα χείλη σας και ξεπλύνετε.

Μάτια:Βρέξτε λίγο βαμβάκι με ελαιόλαδο και απλώστε το ταμποναριστά στην περιοχή γύρω από τα μάτια.Επιπλέον το ελαιόλαδο μαζί με το αμυγδαλέλαιο θρέφει τις βλεφαρίδες ενώ ταυτόχρονα απομακρύνει ήπια το μακιγιάζ.

 

Πηγή: MUST

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση

Το λάδι της Herbar, ενός brand με βάση το Βερολίνο, αντικατοπτρίζει την αυξανόμενη ζήτηση των καταναλωτών για φυσικά και ...
must.com.cy
 |  ΟΜΟΡΦΙΑ
X