ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πέντε μυστικά ομορφιάς πριν κοιμηθείτε

Ακόμη και όταν κοιμόμαστε μπορούμε να «δουλέυουμε» για την ομορφιά μας

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

 Ακόμη και την στιγμή που κοιμόμαστε μπορούμε χρησιμοποιώντας κάποια tips να "δουλεύουμε" για την ομορφιά μας. Για να ξυπνάμε πιο φρέσκες και πιο ανανεωμένες .Τι μπορούμε να κάνουμε για αυτό; 5 μικρά μυστικά που μπορούν να μας κάνουν μεγάλη διαφορά.

1.Για να μην ξυπνάτε με πρησμένα μάτια πρέπει να επιλέγετε κρέμες που να περιέχουν καφεΐνη. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα extra μαξιλάρι στην πλάτη και να προτιμήσετε να κοιμηθείτε ανάσκελα. Αν προτιμήσετε μεταξωτό μαξιλάρι ακόμη καλύτερα γιατί τα βαμβακερά δημιουργούν μεγαλύτερη πίεση στο δέρμα με αποτέλεσμα να κάνουμε ρυτίδες.

2.Χρησιμοποιήστε λάδι καρύδας στις άκρες των μαλλιών σας σαν μάσκα το βράδυ πριν κοιμηθήτε.

3.Μπορείτε να Θρέψετε τις βλεφαρίδες σας με λίγες σταγόνες καστορέλαιο. Μόλις ξυπνήσετε ξεπλύνετε με ζεστό νερό.

4.Βουρτσίστε για 5 λεπτά τα δόντια σας με μαγειρική σόδα για μία ήπια λεύκανση στο σπίτι. Επιλέξτε το βράδυ γιατί το πρωί θα χρειαστεί να περάσουν πρώτα 50 λεπτά πριν πιείτε ή φάτε κάτι.

5.Ενυδατώστε και παράλληλα δυναμώστε τα νύχια σας χρησιμοποιώντας μια ενυδατική κρέμα ή αμυγδαλέλαιο φορώντας τα ειδικά γάντια ύπνου.

 

 

Πηγή: MUST

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση

Το λάδι της Herbar, ενός brand με βάση το Βερολίνο, αντικατοπτρίζει την αυξανόμενη ζήτηση των καταναλωτών για φυσικά και ...
must.com.cy
 |  ΟΜΟΡΦΙΑ
X