ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Διαλέγοντας το nude κραγιόν που σου ταιριάζει

Μυστικά και κόλπα για κατάλληλη απόχρωση και σωστή εφαρμογή

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ένα από τα πιο δυναμικά προϊόντα που πρέπει να υπάρχουν στο νεσεσέρ της κάθε γυναίκας κατά τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2016 είναι το nude κραγιόν, το οποίο μπορεί να βγάλει την κάθε γυναίκα από τη δύσκολη θέση είτε για τις εμφανίσεις της στη δουλεία είτε για τις βραδινές της εμφανίσεις.

Χρειάζεται, όμως, η δέουσα προσοχή για να βρεθεί η κατάλληλη απόχρωση για την κάθε επιδερμίδα, ούτως ώστε η συγκεκριμένη απόχρωση κραγιόν να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο κολακευτική.

Έτσι, εάν ανήκετε σε αυτές που έχουν ανοιχτόχρωμα δέρματα, τότε επιλέξτε αποχρώσεις που πηγαίνουν προς το ελαφρύ ροζ, μιας και το χρώμα αυτό θα μπορέσει να προσθέσει γλυκύτητα στην επιδερμίδα σας και δεν θα σας κάνει υπερβολικά χλωμή.

Από την άλλη, εάν είστε από αυτές που έχουν πιο μελαχρινή επιδερμίδα, τότε επιλέξτε να κινηθείτε κοντά σε μπεζ χρωματισμούς και οπωσδήποτε όχι σε απόχρωση που να είναι πιο ανοικτή από το φυσικό χρώμα της επιδερμίδας σας. Εάν έχετε πιο σκούρο δέρμα, τότε οι αποχρώσεις μπρονζέ είναι αυτές που σας ταιριάζουν καλύτερα.

Επιτρέπεται να συνδυάσετε δύο χρώματα, ούτως ώστε να βρείτε μία απόχρωση η οποία να σας κολακεύει, εάν αυτό δεν μπορείτε να το κάνετε με μόνο ένα κραγιόν. Θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο ένα nude μολύβι, το οποίο θα απλώσετε λίγο πιο πάνω από το περίγραμμα, προτού να εφαρμόσετε το κραγιόν.

Τέλος, για να πετύχετε ωραία αντίθεση, καλό θα ήταν να συνδυάσετε το nude κραγιόν σας με έντονα χρώματα σε μάτια και ζυγωματικά.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση