ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πώς να γραπώσεις με τα νύχια σου τις καλύτερες εντυπώσεις

Γίνε των… άκρων , με το μανικιούρ που προστάζει η εποχή

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2016 δεν θα μπορούσε να είναι εδώ χωρίς τις δικές της προσταγές για τις απανταχού fashionistas. Η εποχή φωνάζει «ανανέωση τώρα!» και δεν υπάρχει καμία γυναίκα η οποία να κωφεύει στο άκουσμα της προσταγής! 

Ακολούθησε και εσύ λοιπόν τις ευφάνταστες, δροσερές ιδέες που σου προτείνουμε και χάσου στο ανατρεπτικό και ζωηρό τους πνεύμα.
Θυμήσου, η εποχή που διανύουμε βγάζει μπροστά τον πιο παιχνιδιάρικο και σκανταλιάρικό μας εαυτό!

1) Μονόχρωμο μανικιούρ, σε έντονους χρωματισμούς
Ναι, τόλμησέ το και μη φοβάσαι τίποτα. Μπορεί να νομίζεις πως είναι συνηθισμένο, είναι όμως αυτό που αποκαλούμε «κλασικό». Το μανικιούρ αυτό αναδεικνύεται καλύτερα σε κοντά νύχια, με την επιλογή φωτεινών χρωμάτων. Βάλε τη φαντασία σου να λειτουργήσει!

2) Γιατί… οι Γαλλίδες ξέρουν καλύτερα ή αλλιώς, η επιστροφή του γαλλικού
Όχι πως έφυγε και ποτέ από τη μόδα, δηλαδή. Ωστόσο, η διακριτικότητα του γαλλικού μανικιούρ σε βοηθάει και αυτή τη σεζόν να αναδείξεις το στυλ των συνόλων σου. Έξτρα κόλπο: Δοκίμασέ το με γραμμές ή και βάση σε διαφορετικά από τα συνηθισμένα χρώματα.

3) Πορεύσου στην… ευθεία γραμμή
Μην λοξοδρομήσεις διόλου, ο δρόμος είναι ευθύς και η πορεία ίσια. Με άλλα λόγια, μία από τις πιο δυναμικές τάσεις μόδας στο μανικιούρ για αυτή τη σεζόν είναι οι οριζόντιες ή και κάθετε λωρίδες/γραμμές σε έντονα χρώματα, πάνω σε ανοιχτόχρωμη βάση. Έξτρα κόλπο: Μη φοβηθείς τα μεταλλιζέ χρώματα, ιδίως το χρυσό και το ασημί ή προχώρησε σε παιχνίδια με αποχρώσεις του άσπρου και του μαύρου. Εγγυημένη επιτυχία!

4) Natural Woman
Eάν, από την άλλη, δεν σου αρέσει να φτάνεις στα… άκρα και να τραβάς τα βλέμματα στα νύχια σου, μην ανησυχείς διόλου, μιας και είναι στη μόδα φέτος και τα διακριτικά, nude χρώματα, που κυμαίνονται στις αποχρώσεις του άσπρου, του ροζ και του μπεζ. Ακόμα και το διάφανο χρώμα θα μπορούσε να αξιοποιηθεί καταλλήλως. Ακολούθησέ το, για απαλά, αλλά εξίσου στυλάτα αποτελέσματα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση