ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Γιατί συνεχίζουν να μας αρέσουν οι ανάλαφρες μπούκλες

Όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία, εμείς τις προτιμάμε ακόμα πιο πολύ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ακόμα κι αν ανήκεις στις γυναίκες που προτιμούν τα μαλλιά ίσια και ειδικότερα κατά την εποχή του χειμώνα, σίγουρα όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει, κατά τις εποχές της άνοιξης και του καλοκαιριού, έχεις προσέξει πως όλο και περισσότερες γυναίκες στρέφονται προς τις μπούκλες. 

Πρόκειται για ένα απλό χτένισμα, αλλά πολύ μοντέρνο, το οποίο μπορείς άνετα να επιλέξεις είτε για το γραφείο είτε για τη βραδινή σου έξοδο.

Εμείς, σου προτείνουμε κάποια βασικά βήματα για να αποκτήσεις τις τέλειες μπούκλες:

1) Χρησιμοποίησε το προϊόν σου σε στεγνά μαλλιά.
Το προϊόν που έχεις επιλέξει, το οποίο μπορεί να είναι είτε αφρός είτε λαδάκι, μπορεί για καλύτερο αποτέλεσμα να απλωθεί σε στεγνά μαλλιά και όχι σε βρεγμένα.

2) Προσοχή στην ποσότητα.
Δεν χρειάζεται να το παρακάνεις με την ποσότητα του προϊόντος που θα χρησιμοποιήσεις, μιας και μία φούχτα είναι αρκετή. Μπορείς, επιπλέον, αφού εφαρμόσεις στα μαλλιά σου την κατάλληλη ποσότητα, να τα ψεκάσεις με νερό και να συνεχίσεις με ελαφρύ μασάζ.

3) Σεσουάρ και ανακάτεμα.
Την ίδια στιγμή που στεγνώνεις τα μαλλιά σου με το σεσουάρ, ανακάτευέ τα με τα δάχτυλά σου σε όλη την επιφάνεια, προσπαθώντας να τους δώσεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, με τις κινήσεις του χεριού σου.

4) Χρήση σιδέρου μόνο για τις άκρες.
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα σίδερο για τα μαλλιά, αλλά προσπάθησε να μην το παρακάνεις. Ενδείκνυται να το εφαρμόσεις στις άκρες των μαλλιών σου.

5) Χρησιμοποίησε στη φάση αυτή ένα spray διαμόρφωσης.
Αφότου έκανες όλα τα πιο πάνω βήματα, σε αυτή τη φάση ενδείκνυται να χρησιμοποιήσεις ένα ειδικό spray διαμόρφωσης, το οποίο πρέπει να ψεκάσεις τόσο στα μαλλιά σου όσο και στα δάχτυλά σου, προσπαθώντας να διαμορφώσεις το χτένισμά σου αναλόγως.

6) Τίναξε τα μαλλιά σου.
Τελευταίο βήμα στην όλη σου προσπάθεια για να αποκτήσεις τις τέλειες και επιμελώς ατημέλητες μπούκλες είναι να τινάξεις τα μαλλιά σου πίσω και να τα ξαναφέρεις μπροστά, προσπαθώντας και πάλι με τα δάχτυλά σου να διαμορφώσεις τον όγκο και το σχήμα που επιθυμείς.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση