ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πώς να αποκτήσετε πυκνά, πλούσια και καλοσχηματισμένα φρύδια

Συμβουλές για να πετύχετε καλαίσθητο και ομοιόμορφο αποτέλεσμα

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

To boyish look στα φρύδια αποτελεί τη νέα τάση της μόδας, με όλο και περισσότερες γυναίκες να το επιζητούν στα φρύδια τους. Πυκνά και καλοσχηματισμένα φρύδια, λοιπόν, επιβάλλουν οι καιροί και μπορείτε και εσείς να τα αποκτήσετε με εύκολο τρόπο, ακολουθώντας κάποιες πρακτικές συμβουλές.

Αρχικά, φροντίστε τα φρύδια σας να είναι περιποιημένα. Αυτό θα το καταφέρετε χρησιμοποιώντας ένα μικρό χτενάκι φρυδιών, το οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε από υπεραγορές στο τμήμα των καλλυντικών και των προϊόντων περιποίησης προσώπου ή από κάποιο κατάστημα καλλυντικών. Με το χτενάκι, χτενίστε τα φρύδια, ακολουθώντας τη φυσική φορά της τρίχας.

Στη συνέχεια, φροντίστε να προμηθευτείτε ένα μολύβι φρυδιών ή μία ειδική σκιά φρυδιών, για να καλύψετε τα κενά σημεία στο φρύδι σας ή τα σημεία στα οποία είναι αραιό. Επιβάλλεται να είστε ιδιαίτερα προσεκτική κατά την επιλογή της απόχρωσης του μολυβιού, μιας και μία λανθασμένη απόχρωση χρώματος μπορεί να οδηγήσει σε ακαλαίσθητα αποτελέσματα.

Μετά από αυτό, βουρτσίστε και πάλι τα φρύδια σας, για να καταφέρετε να απλώσετε όπως πρέπει το χρώμα και να δημιουργήσετε ένα όσο το δυνατόν πιο καλαίσθητο αποτέλεσμα. Εάν θεωρείται πως είναι αναγκαίο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και μία καλή μάσκαρα ή ένα κατάλληλο τζελ φιξαρίσματος για να «τιθασεύσεται» κάποια τριχούλα που ίσως σας δυσκολεύει. Μη διστάσετε να ρωτήσετε τις ειδικούς στα καταστήματα καλλυντικών και προϊόντων περιποίησης προσώπου για να σας κατευθύνουν ποια προϊόντα είναι τα κατάλληλα για εσάς, ούτως ώστε να μη προχωρήσετε στην αγορά λανθασμένων προϊόντων.

Έξτρα τιπ: Εάν τα φρύδια σας είναι ιδιαίτερα αραιά, θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα να εφαρμόζετε κάθε βράδυ λίγες σταγόνες από έλαιο καρύδας. Το έλαιο καρύδας βοηθά ιδιαίτερα στην ενδυνάμωση των φρυδιών.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση